Categorie: Auto

VIDEO Tesla Model S P85d – De la pompă la priză

Tesla P85d

Astăzi citești istorie. Am testat pentru voi zeci de mașini pe benzină sau motorină. Cu turbo sau fără, cu compresor ori ba. Cu 55 de cai-putere sau 560CP. Toate de la producători cu tradiție de decenii sau secole.

Eu cum să mă pregătesc pentru un test cu o mașină electrică? Trebuie să mă re-adaptez. În curând vei vedea tot mai multe pe blog. Cum pot să descriu motorul? Cutia de viteză? Să încep să vă vorbesc despre stații de încărcare? Test comparativ: care are cablul de încărcare mai lung… Ori care are viteză mai mare de descărare a update-urilor.

Model S nu e așa. E o unealtă deșteaptă de marketing. Te face să înțelegi că nu e dracul așa negru. Că poți să faci peste 400 de kilometri cu o mașină electrică și că poate fi la fel de puternică precum un Ferrari. Știi cum se simt 930Newton-metru din clipa în care împingi pedala în podea? Nu ai timp să gândești…

Știu sigur că am mutat comuna orașul Voluntari cu 10 centimetri mai aproape de București când am demarat cu Insane Mode. Se vede pe Google Maps.

Dacă mergi cuminte cu ea, e ca o vizită la un salon de masaj. Îți auzi propriile organe cum se reașează pe poziții în corp. Așa ajungi de altfel și să faci peste 400 de kilometri cu plinul electric.

Destulă poezie. Avem pentru tine un test și două abordări diferite. Un test scurt, de 13 minute și unul pentru cei care vor să știe mai mult. Mult mai mult. Peste 50 de minute de Tesla. Tu alegi în cele două clipuri de mai jos.

Review-ul scurt:

FULL review:

Numele piesei de la începutul clipurilor – Ever Felt Pt 1 – Otis McDonald

Așteptăm votul vostru. Să fie lungi ori scurte review-urile?