VIDEO – Taxi cu fumuri

Criza scoate ce e mai rău din oameni dar mai ales din români. Unii dintre cei mai încercați sunt taximetriștii. Câte taxiuri noi ați mai văzut în ultimii doi ani? Așa e. Aproape nici unul. Cele existente sunt puse la muncă precum măgarii care învață zilnic să trăiască fără mâncare. În ziua când în sfârșit le iese trucul, mor. În cazul nostru, se transformă în coșciuge, afumătoare pe roți, cotețe pentru găini.


Dar să nu uităm și de pirați! Uite unul dintre zecile care își fac veacul în centru, la kilometrul zero.

Desigur, totul este în regulă câtă vreme banii picură în buzunarele patronilor, la primărie, la poliție. Doar nu credeați că taxiometriștii sunt haiduci? Orașul nu este o pădure ci un teritoriu controlat, taxat și păstrat în această stare pentru a produce pentru oamenii care trebuie.

Ultimele articole

Articole recomandate

9 Comments

  1. :))) ghimpele tau (taximetristii) nu iti da pace ? intotdeauna ai avut dreptate in legatura cu acesti hoti dar timpul a trecut si nimic nu s-a schimbat. Nu ramane decat sa ne ferim noi cum stim si cum putem de ei,

  2. E unul ok asta, sunt unii si mai si… Si cand te gandesti ca ei fac ITP-ul din 6 in 6 luni ca si cei cu SCOALA, dealtfel…
    Pt. Mihai: a vazut ca e filmat, ca altfel nu-mi explic :)

  3. Invata, tati, sa semnalizezi, caci nici tu nu esti mai breaz. Vad ca dai click-ul ala in momentul in care faci manevra. Ar fi cazul sa te mai duci pe la sala de curs caci, la cat de praf esti la semnalizare, mai bine te lasi de sportul asta.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.