VIDEO Sunet de la Mission! De ce ai nevoie de un sistem de 5 boxe?

Mission-MX-4-1-c1-bl

Cum definești momentul tău? Momentul acela când ești doar tu cu tine și nimeni nu te deranjează cu urgențe, chestiuni de serviciu și bla-bla-uri. Pentru unii sunt jocurile electronice, pentru alții un film bun, o seară romantică sau pur și simplu muzica. Oricare dintre variante te satisface, s-ar putea să includă foarte probabil sunet.

Am mai vorbit aici pe blog despre sunetul ieftin și sunetul bun. E ca și cum ai alege să mănânci franzelă cu parizer ori focaccia cu prosciutto. Prima e făină umflată cu aditivi și resturi de vacă fierte, iar a doua aluat de ”grano duro” cu mușchi maturat. Despre sunetul de calitate vorbim acum din nou. Despre sunetul care umple o încăpere și îți transmite mai mult din ce a intenționat artistul. Și cum nu sunt genul dornic să mai facă un credit pentru cele mai tari boxe din cartier, am căutat ceva din zona moderată de preț. Nu am zis accesibilă pentru că m-am împăcat deja cu ideea că sub o mie de euro e greu să obții sunet surround OK, adică o combinație de receiver și 5 boxe plus subwwofer. Îți explic mai mult într-un clip video de 7 minute.

Review Yamaha RX-V675

Review Sennheiser HD650 cu amplificator Fiio.

Detalii, specificații și prețuri.

Ultimele articole

Articole recomandate

66 Comments

  1. Buna ziua.
    Domnule Buhnici,

    Poate veti avea candva ocazia sa testati si aparate din generatiile mai vechi, de multe ori mai apreciate pentru calitatea constructiei si a sunetului fata de ceea ce se produce astazi; constat ca unele produsele actuale nici macar nu mai mentioneaza unde se fabrica-gen Yamaha -ale caror boxe actuale nu mai ofera performantele de odinioara-conform forumurilor. Iar pentru a mai gasi un amplificator de calitate fabricat in Japonia suma minima de plata ar fi 3000 Ron. Mult succes mai departe in activitatea dvs.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.