Categorie: GADGET

VIDEO – Sony Xperia Z3+ Dar ce este în plus?

Sony-Xperia-Z3-Plus-Copper-min

Știu că toți așteptați cu sufletul la gură un Xperia Z4. Mai e puțin până atunci. Hai să vorbim însă despre Xperia Z3+, lăsând la o parte motivul necunoscut pentru care Sony mai lansează un hibrid înainte să vină odată cu flagship-ul mult așteptat. Spun hibrid pentru că Z3+ este  frățiorul mai mare care a mers puțin la sală, a slăbit fizic dar a câștigat mai multă forță. „lean and mean” era expresia pe care o căutam. Dacă te întrebi de ce e mai ușor, asta pentru că a pierdut puțin din baterie în drumul său spre succes.

Sigur, te gândești ce putea fi făcut mai bine la Z3? Avea și el defectele lui. În primul rând mufa microUSB nu mai este acoperită cu un capac, ci complet la vedere. E încă rezistent la apă, ba chiar cel mai rezistent la apă dintre toate smartphone-urile de top.

E puțin mai subțirel, și mai ușor, și vine cu faimosul, sau am putea spune infam-ul Snapdragon 810. E fierbințel, așa că dacă vrei să fotografiezi și să filmezi în 4K vara asta, zic să stai la umbră pentru că se încălzește sensibil de tare. Stai liniștit, o să îți spună asta și apoi merge și trage un pui de somn ca să se răcească.

E frumos, aici nu mai încape îndoială, așa frumos încât îți zâmbește la fel de colțuros dacă îl scapi pe jos. Același spate din sticlă subțire, cu o margine ceva mai bine finisată, probabil vopsită în câmp electrostatic de data aceasta. Hai, aruncă o privire și pe clipul de mai jos ca să înțelegi mai bine ce am vrut să spun.