VIDEO Sony Xperia Tablet Z – cel mai tare televizor cu Android

Sony_Xperia_Tablet_Z_www.buhnici.ro
Ce îi spui unui proprietar fericit de Apple iPad chiar și cu retina display ca să îl convingi să facă upgrade la Sony Xperia Tablet Z? Cum îl convingi că ai un device mai tare care să îl facă renunțe la Nr.1? Nu îi zici nimic. Dai ”play” la un clip video și aștepți să vezi ce reacție are. Pur și simplu.

Toți cei cărora le-am arătat tableta asta au rămas gură-cască. Se vede extraordinar. Și încă nu am început lista de specificații WOW. Cea mai subțire super-tabletă, cu cea mai bună cameră și cele mai multe funcții, cea mai ușoară. Te-am făcut curios? Mai am. Poate fi luată la munte, la mare și în orice saună. Nu suferă la zgârieturi obișnuite, noroi, gheață și apă. Mai bine mă opresc înainte să creadă cineva că fac teleshopping pentru Sony. Așa că vezi mai multe în testul video.

Ce ai cumpăra tu dacă ai avea bani de o tabletă nouă în acest segment de preț?

Ultimele articole

Articole recomandate

43 Comments

  1. Buna ziua. Am tableta sony zperia tablet z si as vrea să descarc jocul agent p doofendash. Atunci cand caut pe google play imi arată doar o aplicație numită show of kids. Cand intru pe google play pe internet si dau acest joc sa se descarce imi spune ca aceasta aplicație este incompatibila pentru acest device. Va rog frumos sa ma jutati si să imi răspundeți la adresa de e-mail care v-am dat-o. Multumesc pentru intelegere.

  2. salut george. as vrea sa stiu daca merita sa achizitionez si eu aceasta tableta sony xperia z, e prima mea tableta si nu stiu ce sa fac daca merita sa dau banii pe ea sau poate imi recomanzi tu alceva?

  3. stiu am auzit de lansarea noi xperia z2 tablet dar probabil ca nu o sa imi pot permite sa o cumpar ca deja asta are un pret de peste 2000 lei, xperia tablet z2 o sa fie mult mai scumpa si de asta te-am intrebat daca merita sa dau banii pe primul xperia tablet sau daca nu sa ma orientez spre altceva….

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.