VIDEO – Sony Xperia X – Performanța este relativă, la fel ca design-ul

Sony_Xperia_X_Review_Buhnici

Și așa și trebuie. Tehnologia se apropie de punctul în care deja un telefon de clasă medie îți poate satisface orice necesitate. Sigur, dacă vrei un telefon de top atunci vei plăti mai mult. Să știi însă că diferențele de performanță sunt destul de mici.

Dovada clară este Xperia X, frățiorul mai mare al lui Xperia XA pe care l-am testat recent. Se vehiculează un preț de 500 de euro pentru el, deși nu m-aș mira ca imediat după ce apare în magazinele de la noi să fie ceva mai ieftin de atât. Sony are mare nevoie de vânzări pe acest segment. Nu am vrea să dispară de pe piață, așa cum s-a întâmplat cu laptopurile lor care se găsesc doar în Japonia acum.

Îmi place cum este desenat, cum este construit, deși e destul de alunecos. L-am scăpat pe masă de două ori în timpul review-ului. My Bad!

Este rapid, rulează Android 6.0.1, are o interfață curată și deși mai găsim unele aplicații inutile de la producător, parcă nu mă deranjează atât de mult ca la alte modele. Măcar ei nu au redenumit până și aplicația de ceas și calendar.

Camera este bună, 23 de Megapixeli cea principală și chiar 13 Megapixeli pentru cea secundară. Wow! Nu mă așteptam sincer. Mă așteptam însă la filtrele de beautification pe care din fericire le poți dezactiva rapid. Sau poți arăta ca o păpușă Barbie (sau Ken) și nici nu mai ai nevoie e machiaj.

Voi ce părere aveți? Z5 sau Xperia X? Știu că vreți Xperia Performance însă acum vorbim de telefoane decente.

Ultimele articole

Articole recomandate

109 Comments

  1. Salut George, vreau să schimb telefonul acum am Sony Xperia z3,su a început sa aibă probleme (nu se mai aude). Poți sa ma ajuți cu un, ce as putea sa iau (300€). Mersi mult

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.