VIDEO – Sony Xperia M5 – Îți ajung banii și de o vacanță în Bulgaria

Sony_Xperia_M5_Review_buhnici

Asta dacă îți iei un M5, Xperia M5, în loc de un Z5 Premium. Sigur, nu e cel mai nou și nici cel mai deștept. Arată însă ca un Z2 sau Z3 sau chiar Z5 și s-ar putea să fie mai rezistent decât unul. iar dacă tot vine sezonul, de ce să mai porți grija telefonului. Poți face liniștit poze sub apă și nici nu va intra nisip sub carcasă. Cel puțin așa promite Sony.

Mie mi-a plăcut. E bine construit și nu mă deranjează că are rama din plastic și nu din aluminiu. Dimpotrivă, atunci când îl scapi, și sigur îl vei scăpa la cât de alunecos este, șansele să se spargă sunt o idee mai mici. Aș recomanda totuși o carcasă de protecție și pentru acesta.

Știu discuția, de ce ți-ai lua un telefon frumos dacă tot îl acoperi cu o carcasă. Răspunsul e la tine.

M-a surprins faptul că este dotat cu un procesor MediaTek, Sony obișnuia să folosească doar Qualcomm. Probabil cererea e mai mică pentru acest dispozitiv. E rapid, fluid, și plin de aplicații de la Sony. Da, chiar și în meniul camerei foto poți descărca aplicații pentru anumite funcții și pe care le vei îndrăgi alături de camera frontală de 13 Megapixeli și de cea principală care numără nu mai puțin de 21 de Megapixeli.

Așadar, review-ul complet e mai jos. Cu plăcere! :)

Ultimele articole

Articole recomandate

170 Comments

  1. Salut. Am de ales intre Sony m5 si Samsung A3 2016. Ce imi poti recomanda avand in vedere ca folosesc telefonul foarte mult pentru fotografii, social media si vreau ca durata bateriei sa fie cat mai lunga ?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.