VIDEO SONY Xperia M2 – unboxing și review cu gama medie Xperia

XperiaM2

Smartphone-urile Sony se numesc Xperia. Zona medie Xperia se numește Xperia M. Cel mai nou M este M2. Sony Xperia M2 este așadar oferta de performanță care întâlnește bugetul unui om mediu. Așa arată teoria. În practică M2 nu este un smartphone mediu ci mai degrabă unul accesibil. Nu este un plastic ieftin și la propriu și la figurat dar nici un amiral de sticlă și aluminiu. Este ceva aproape… mediu. M-aș fi bucurat să văd mai multă performanță pentru această zonă de buget. Deja vorbim de 3 ani despre noua eră a super-smartphone-ului de 100EUR. La momentul acestui review M2 costă în jurul a 1000 de lei, zonă de preț pe care este greu să găsești un telefon capabil LTE de la un brand cunoscut, însă restul specificațiilor sunt demne de primăvara anului 2013. Doar 1Gb de RAM și stocare de doar 8 gb. Acceleratorul grafic duce fără probleme jocurile dar display-ul nu ajunge nici măcar la rezoluția HD, darămite Full HD. Desigur, poți plăti dublu sau triplu pentru excelența ecranelor, camerelor și performanțelor din Xperia Z1 compact ori spectaculosul Z2. Camera lui M2 îndulcește pachetul unui smartphone corect la toate capitolele fără să exceleze. Până vine prima lui reducere adevărată, ia un review complet de la mine și o galerie foto de probă.

Ultimele articole

Articole recomandate

88 Comments

 1. Buna ziua
  Va rog daca puteti sa ma ajutati
  Am conectat Sony M2 la laptop windows 7, in momentul instalarii unei actualizari s-a intrerupt conectarea si la redeschiderea telefonului apare numai SONY … s-a blocat

  Am scos Sim, am redeschis/inchis … nimic, nu mai raspunde la comenzi

  S-a descarcat bateria, s-a reincarcat, apare acelasi SONY

  Cum as putea sa deblochez ? trebuie sa merg la un service ? sunt de la munte

  Multumesc anticipat!

  • Salut. Apelează la un service. Sistemul nu a apucat să instaleze corect noua versiune de Android. Poți încerca totuși să îl conectezi din nou la calculator după ce pornește.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.