VIDEO Sony SmartWatch 2 – cel mai deștept ceas al momentului

Testez Sony SmartWatch 2 de la sfârșitul lui septembrie. Și este WOW. În mod curent rulez câteva ceasuri de bună calitate care arată excelent ora și cel mult data până când le cedează anual bateria. De când cu SW2 mă uit însă la mână mult mai des și nu doar pentru oră. Și încarc ceasul la priză tot la două-trei zile.

Sony-SW2-SmartWatch

Nu suport bijuterii și chestii care să atârne pe mine. Mă obosesc telefoanele și tabletele sofisticate care nu fac treaba promisă. Acest ceas e însă altfel. Nu promite poze. Nu promite video pe ecran. Nu are cine știe ce modele de skin-uri colorate. Este pur și simplu o telecomandă cu ecran a telefonului care funcționează în două sensuri. Așa nu mai ajungi să verifici telefonul tot la două miniute să vezi de ce a vibrat, pentru că toate notificările vin pe ceas.. Nu trebuie să mai scoți telefonul din buzunar ca să dai reject când tu ești într-o ședință, că ai un buton roșu pe… ceas. Și în sfârșit ai alarmă de trezire pe mână cu vibrație ca să te scoli fresh și conectat ca un roboțel fericit. Dacă și tu ești acel roboțel, atunci meriți următorul video:

Ce mi se pare foarte tare e că cei de la Sony au pentru prima dată o strategie de preț cu respect pentru clientul român. Prețul final al ceasului pe piața de la noi este sub nivelul din Europa și se aliniază cu cel din State care nu conține TVA. Unde mai pui că merge cu orice Android. Oricare!

Ultimele articole

Articole recomandate

330 Comments

  1. Salut george! Acum in 2016..e ok ceasul sa il cumpar? Mentionez ca am un Allview P8 Energy.. E compatibil? Am un buget redus si as vrea sa stiu cam ce s-ar merita in jur de 400 lei… Multumesc!

  2. Sal George am un sony smartwatch2 si nu pot sa il conectez la un samsung a5 (2015),dupa ce instalez smart connect nu imi apare setings edit la sw2 in smart connect.

  3. Bună seara !Am achiziționat și eu un sw2 Sony și l am conectat cu un tel samsung galaxy alpha se comporta ok îmi arata toate notificările am instalat smart conect dar nu pot de pe ceas sa accept apeluri ,numai sa le resping,as dori sa ma ajuți sa mi spui ce setări sa fac .eu vreau sa pot accepta apeluri sosite de pe ceas când sunt la volan și sa VB de pe blotooth s-au telefon.Mulțumesc mult ovidiu c Cluj napoca

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.