Categorie: GADGET

VIDEO Sony SmartWatch 2 – cel mai deștept ceas al momentului

Testez Sony SmartWatch 2 de la sfârșitul lui septembrie. Și este WOW. În mod curent rulez câteva ceasuri de bună calitate care arată excelent ora și cel mult data până când le cedează anual bateria. De când cu SW2 mă uit însă la mână mult mai des și nu doar pentru oră. Și încarc ceasul la priză tot la două-trei zile.

Sony-SW2-SmartWatch

Nu suport bijuterii și chestii care să atârne pe mine. Mă obosesc telefoanele și tabletele sofisticate care nu fac treaba promisă. Acest ceas e însă altfel. Nu promite poze. Nu promite video pe ecran. Nu are cine știe ce modele de skin-uri colorate. Este pur și simplu o telecomandă cu ecran a telefonului care funcționează în două sensuri. Așa nu mai ajungi să verifici telefonul tot la două miniute să vezi de ce a vibrat, pentru că toate notificările vin pe ceas.. Nu trebuie să mai scoți telefonul din buzunar ca să dai reject când tu ești într-o ședință, că ai un buton roșu pe… ceas. Și în sfârșit ai alarmă de trezire pe mână cu vibrație ca să te scoli fresh și conectat ca un roboțel fericit. Dacă și tu ești acel roboțel, atunci meriți următorul video:

Ce mi se pare foarte tare e că cei de la Sony au pentru prima dată o strategie de preț cu respect pentru clientul român. Prețul final al ceasului pe piața de la noi este sub nivelul din Europa și se aliniază cu cel din State care nu conține TVA. Unde mai pui că merge cu orice Android. Oricare!