VIDEO unboxing și review Sony QX10 – transformă orice iPhone sau Android într-o cameră foto

Sony QX10 www.buhnici.ro

Odată ce ai pus gheara lui Sony QX10 pe orice iPhone sau Android, poți fi sigur că nu mai ai nevoie de un aparat foto compact pentru vacanțe. Desigur că te poate ajuta dacă ești un pasionat de fotografii la minut prin oraș însă o să dureze aproape un minut până îl pornești și îl conectezi la telefon. Dar dacă vrei viteză, îl pornești deconectat, apeși butonul și declanșezi fotografia în doar 2 secunde. Eu muncesc însă cu acest QX la filmările pentru blog. Îl pun pe o ventuză și filmez ceasurile din bord. Mă ajută că e ușor, mic, filmează bine și pe lumină scăzută și are stabilizator de imagine, adică nu prea tremură imaginea la trepidații. Ai mai jos și un unboxing plus review complet.

Singurul minus este bateria mică. Filmarea o descarcă în 30 de minute așa că folosesc rezerve. Pe poze ține mult mai bine. De vină este și conexiunea WiFi care face magia conectării fără fir. Una peste alta, un gadget absolut nou în 2013 pe care îl recomand oricând mai ales că are un preț decent și la noi.

Ultimele articole

Articole recomandate

39 Comments

  1. Buna George, as vrea sa aflu si eu parerea ta despre anumite telefone. As vrea sa imi iau samsung s2 plus, dar ulterior am vazut huawei ascend p6 si cosmote smart exceed dar nu stiu daca sa am incredere in ele. Am auzit mai multe pareri, dar nu am ajuns sa o conluzie. Dupa caracteristici ar fi bune ultimele 2 dar am auzit ca sunt chinezesti, ca nu exista multe piese in caz ca s-ar strica. Tu ce mi-ai recomanda?

  2. George, tot respectul pentru review – foarte bun! Am o obiecție privind o greșeală din text. ”O dată” din primul paragraf al textului nu este numeral adverbial, deci nu e scris corect. Forma corectă este ”odată” în această situație.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.