Categorie: GADGET

VIDEO – Sony Playstation 4 – o consolă pentru fericire

PS4

Cauți motiv de scandal cu iubita/soția? Vrei să-ți superi copilul? Vrei să te dea șeful afară? Vrei să te duci la muncă în fiecare zi cu ochii invinețiți? Ia-ți atunci un PS4.

2013 e anul care aduce înainte de moș, Sony PlayStation 4 si XBOX One. Și cum Microsoft nu s-a decis încă dacă să aducă consola lor în România, vă recomandăm deschis Playstation 4.

Grafica e la nivel de PC, controllerul este de acum mult mai bun și nu mai trebuie să-ți cumperi PS Move. Consola nu mai are forma de grătar, dar tot o să adune tone de praf. Se rezolvă însă repede cu… un mileu. Hai să vedem cu ce vine totuși în pachet și cum se mișcă în jocuri. Evident, un test video.

Consola se mișcă bine. Meniul e de-acum mult mai simplu si integrează bine și rețelele de socializare. Poți să transmiți în timp real imagini cu tine luându-ți bătaie în FIFA 14 pe uStream.

Ce înseamnă platformă x86 pe o consolă? Timp mai puțin de portare a jocurilor de pe PC, grafică mai bună și muncă mai puțină pentru dezvoltatori. Asta nu înseamnă că trebuie să-ți iei PC. PS4 are super placă video și super procesor. Plus 8GB memorie RAM DDR5. Adică 10 ani de-acum încolo ai jocuri la super-grafică.

Dar, asta nu înseamnă că trebuie să te duci acum să-ți iei un PS4. Mai așteaptă un an să se rezolve probleme de fabricație și să mai apară jocuri și agitație în PlayStation Store.  Consola ajunge oficial în România pe 29 ianuarie.

 

Consola ne-a fost împrumutată de cei de la Evomag