Categorie: GADGET

VIDEO – Soluții pentru problemele veșnice de la Apple: Bateria și stocarea

DunnoGadget1.00_00_48_17.Still004

Problema este una veșnică, și e doar a noastră, a utilizatorilor. Apple nu pare deranjat de această ”problemă”. Sunt foarte restrictivi la capitolul stocare și nu permit instalarea de carduri de memorie pe telefoane sau pe tablete iar cel puțin la smartphone-uri… trebuie să ai un cablu la tine mai tot timpul ca să îl încarci.

Rezolvarea este simplă și există multe gadget-uri ce profită exact de aceste probleme. Nu sunt însă ieftine, dacă merită sau nu asta vei decide tu.

Produsele de la Photofast mi-au plăcut pentru faptul că sunt simplu de utilizat și sunt construite cu cap. Având în vedere că sunt gadget-uri pe care le vei ține cu tine mai tot timpul e bine să știi că și rezistă utilizării intense.

Photofast BackupDock – Este un dock-ing station cu memorie internă și conectivitate USB 3.0 ce îți poate face back-up automat la date în timp ce îți încarci telefonul. Vine în capacități de la 32 la 128 GB.

Photofast Lightning Cable – Acesta este un cablu Lightning pe care îl poți folosi atât la încărcarea telefonului cât și la transferul de date. Ori pe memoria internă a acestuia ori direct pe Mac. E mic, și îl poți ține tot timpul ca breloc la chei.

Photofast EVOPlus – Aici avem un stick cu 3 mufe, Lightning, USB și microUSB. Are și funcție OTG, adică îl poți conecta și la un alt smartphone cu Android pentru a transfera datele de pe un iPhone pe el și invers.

Photofast Cititor microSD – Așa cum îi spune și numele, e un cititor de carduri microSD ce intră cu totul în laptop.

Link-urile unde le găsiți sunt chiar pe numele produselor.