Categorie: GADGET

VIDEO Soluția pentru praful de București – Concluzia


Această postare este continuarea articolului Vreau o soluție pentru aerul poluat din București

O să sune a teleshopping dar e adevărat. Nu mă mai ustură ochii seara până la lacrimi, nu mai strănută des soția (alergia ei la praf și polen a dispărut), nu mai rezistă mirosurile de nici un fel la noi în casă. Acestea sunt primele observații de când folosim umidificatoarele/spălătoarele de aer. Cât despre bebe, nu am termen de comparație pentru că a venit într-o casă deja echipată cu aceste aparate dar știu că în camera ei umiditatea este constantă acum între 50 și 60% față de 35-40% înainte. Doctorița zice că tot o să răcească dar mai greu și o să dureze mai puțin. Mi-ar plăcea să nu testez asta.

Știam deja că cele două aparate trebuie completate cu apă tot la două zile, acum la trei zile de când a venit ușurel toamna. M-a uimit că din aer lipseau cel puțin 4-5 litri de apă pe zi. Promiteam la finele prezentării de acum o lună că o să le verific la prima curățare dacă au strâns ceva praf. Iată rezultatele după primele două săptămâni și procedura corectă de întreținere, altfel banal de simplă.

Pentru cititorii blogului, Venta România oferă un discount de 3%. Menționați doar că veniți de pe www.buhnici.ro. Nu uitați să scrieți mai jos la comentarii dacă ați comandat ceva și dacă vă este util.