VIDEO – SMANOS – Sistem de alarmă fără fir și fără griji

SMANOS_Sistem_de_alarma_review_buhnici

Atunci când vine vorba de casa ta, trăiești tot timpul sub o falsă siguranță. Atât în discuția de credite făcute la o vârstă fragedă cât și atunci când vine vorba de siguranța propriu-zisă. Nici nu trebuie să îmi imaginez nu știu ce scenariu în care pleci în vacanță și anunți pe Facebook că nu e nimeni acasă timp de două săptămâni. Pur și simplu se găsește vreun ”deștept” care îți forțează ușa și pune mâna pe ce apucă, chiar și cu tine în casă, savurându-ți binemeritatul somn.

Alarma este importantă. Nu este nici ea o soluție sigură, însă abțibildul acela pus pe ușă îi pune pe ”deștepți” pe gânduri. Dacă nu reușește, atunci sirena sigur îi face să se întrebe din nou dacă merită să își bată capul. Pentru cei mai perseverenți există camera de supraveghere care și ea se poate conecta la sistemul SMANOS.

Apropo de acesta, este foarte simplu de configurat. L-ai scos din cutie, montezi cu șuruburi senzorul de mișcare și centrala, undeva ferită de ochii lumii. Contactele pentru ușă sau geamuri le prinzi cu bandă auto-adezivă iar telecomenzile le pui la setul de chei. Apoi pui un card SIM în centrală. Nu ai nevoie de date, comunică doar prin SMS. Unul preplătit e suficient atâta vreme cât are 100 de SMS-uri incluse.

Apoi instalezi aplicația de Android sau iOS,, introduci numărul de telefon al centralei și gata. Dacă se ia curentul, nu e nici o problemă, are o baterie internă ce rezistă până la 15 ore.

Sistemul e atât de simplu încât nu ai nevoie de nici un fel de cunoștințe tehnice pentru a îl folosi. Partea frumoasă este că poți achiziționa ulterior câți senzori de mișcare, de contact, sau telecomenzi vrei. Și acestea se împerechează foarte ușor cu centrala. Apropo de telecomenzi, după ce ai închis ușa de la intrare apeși pe armare și gata. La fel ca la mașină.

Dacă cumva vrei să lași pe cineva să intre în casă, un prieten, femeia de serviciu, sau bona, o poți dezarma și rearma prin SMS. Nu trebuie să spui cuiva vreun cod. Nici nu are așa ceva.

De găsit la Spy-Shop.

Ultimele articole

Articole recomandate

44 Comments

  1. daca o persoana binevoitoare patrunde in perimetru si primul lucru ce-i sare in ochi e unitatea… si-i da vreo 2 ciocane… mai functioneaza? iti mai trimite SMS? mai suna alarma?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.