Categorie: General

VIDEO Skoda Octavia RS Combi – Usain BolTDI

Screen Shot 2015-01-03 at 23.35.09

Fii atent. E combi, cum ne place nouă românilor să spunem break-urilor, are suspensii sport dar setate corect și pentru confort și pentru nebuniile tăticului grăbit către nicăieri fără motiv. Și este diesel. Orice mâncărime de talpă nu te costa prea mult și cel mai important, 184 de cai putere sunt mai mult decât suficienți pentru orice drum din România.

Adică ai un Combi jucăuș și stabil și un motor care dă multă energie la turații mici. Îmi place și interiorul care te ajută să te concentrezi la drumul tău. Și dacă ești la coadă pe DN1 ai suficiente brichete și porturi USB ca să-ți încarci telefonul sau tableta.

În spate ai loc pentru mama-soacră, scaunul pentru copil și un calorifer electric. Și dacă tot vorbim de electricitate, îmi place ”diferențialul” electronic. Practic e un ESP re-softat. Vizionare plăcută și la mulți ani!

PS: Poți să-i spui și RS și vRS. V-ul a apărut după ceva probleme cu cei de la Ford care au înregistrat marca RS. vRS vine de la Victor Rally Sport. Alții zic că de la ”Vrchlabi”, o fabrică Skoda care a împlinit peste 100 de ani.