Categorie: GADGET

VIDEO – SilverCloud Voyager S1200 – Folii, folii, peste tot numai folii

SilverCloud_Voyager_S1200_review_camera_auto_dvr_buhnici

Din seria gadget-urilor de care chiar ai nevoie aș trece pe primul loc în top, camera auto. Știu, filmarea nu este admisă ca probă în instanță și nici măcar la asigurări. Altfel decurge însă discuția între tine și vinovat, moderată ori nu de un polițist.

Logica e destul de simplă: ori îi bagi filmarea în față celui care te-a lovit și îl convingi mai repede să îți dea asigurarea, ori îi arăți ofițerului de ordine înregistrarea. Își va schimba și el părerea despre cel care te acuză în continuu că i-ai spart bara din față.

O astfel de cameră te poate salva de la multe bătăi de cap, și, la fel ca mine, poate nu te vei convinge că ai nevoie de ea decât atunci când îi simți lipsa.

Jucăria asta mică se numește SilverCloud Voyager S1200. E o cameră foarte accesibilă care mi-a atras atenția prin niște funcții deștepte. Pornește automat când e lovită, sau mișcată mașina, mai exact când te atinge cineva în parcare sau când pleci de pe loc. Are și o baterie mică pentru asta, tocmai pentru momentele când mașina nu e pornită.

O poți lăsa să filmeze în continuu în parcare, cu ecranul stins și poate filma chiar și tot drumul pe autostradă până la mare. Sau până în Grecia dacă îi pui un card mai mare decât cel cu care vine.

Are un unghi foarte mare de 170 de grade și cuprinde chiar și capota și stâlpii din față ai mașinii. E simplu de utilizat și eu zic să te uiți la clip pentru mai multe detalii.

DEMO FILMARE SILVERCLOUD VOYAGER S1200