VIDEO Sennheiser HD 650 și Fiio E09k. Audiofilia nu e o boală. Dar poate fi!

Sennheiser HD 650 Fiio E07K E09K (www.buhnici.ro)

Muncești câte minim 10 ore pe zi la serviciu. Ajungi acasă unde mereu e ceva de făcut. După ora 21 începe să se facă puțină liniște în casă dar și în mintea ta. Atunci bărbatul din tine vrea un răgaz să consume doar ce îi place. O carte, un film, un vin, o muzică, amor sau blogging. Oricare dintre cele de mai sus, mai puțin una, merg perfect cu un sunet perfect în urechi.

Dacă pentru tine 100, 200 sau 900 de lei pentru o pereche de căști sunt bani mulți, atunci nu urmări clipul de mai jos. Valabil și pentru cei care cred că un kil de căști lucioase ”beats by Dr. Dre” înseamnă premium. Liderii în domeniul căștilor de top au nume de care 90% nu prea au auzit.

Sunt specii rare, ca niște dinozauri. Vorbesc despre Sennheiser, Audeze, Audio Technica, beyerdynamic. Din nou, dacă nu ai habar de ele, sper ca acest video review să îți deschidă apetitul pentru puțin studiu. La final ai și link-uri utile pentru prețuri, muzică și playere gratis.

Căștile mele – Sennheiser HD 650 la importatorul oficial Sennheiser din România.

Fiio E07K și E09K.

Ce este FLAC?

Player FLAC pentru PC – foobar2000

Formatul lossless pentru Mac este ALAC. iTunes deschide ALAC dar nu și FLAC. Nu prea se găsește însă muzică în format ALAC dar poți converti muzica din FLAC în ALAC și apoi să asculți pe iTunes. Eu folosesc totuși un pLayer FLAC pentru MAC – VLC Da. E același VLC ca pentru filme.

Muzică în format FLAC gratuită și legală.

Poate cel mai bun blog despre sunet și printre puținele resurse serioase de informații în limba română, soundnews.ro

Ultimele articole

Articole recomandate

88 Comments

  1. Domnule Buhnici, vreau sa va intreb oare calitatea de CD 44.1 khz( 22,05khz pe un canal, stereo) este prea putin pentru un asemenea echipament? Sau este nevoie numai de muzica de vinyl sau studio cu frecvente de 96khz sau 192khz( de asemenea calitate stiu dar nu stiu sigur de cea de CD)? Va Multumesc!

  2. Salut, avand in vedere ca sunt casti de tip deschis, ai putea sa imi spui cat de tare/clar se aude muzica in exterior cand ai castile pe cap? Ar putea fi folosite intr-un birou?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.