Categorie: Auto

VIDEO Seat Toledo – Un fel de Audi foarte foarte ieftin și mic!

Seat Toledo 2013 - www.buhnici.ro

Poate că nu e cea mai interesantă mașină din clasa sa, dar are cel mai bun raport calitate-preț. Condiția e să știi să negociezi cu dealerul tău. Și arată cel mai bine din triunghiul nemțesco-ceho-spaniol. Adică în comparație cu Jetta-Rapid.

Interiorul s-ar putea să te dezamăgească. E la fel ca cel de pe Polo, hai chiar Fabia, însă chiar dacă e plastic cam peste tot, e plastic bun, care va rezista în timp mai ales la praful de București și la razele Soarelui. Nu ai foarte multe butoane pe bord, așa că nu ai în ce să te încurci. Cu alte cuvinte, dotările sunt de acum 10 ani dar motorul este nou. Și apropo, pedalele mi s-au părut așezate ușor într-o parte, adică nu pe centru. Pentru testul nostru video subiectiv vezi

Motoarele sunt toate din gama VAG, deci deja testate și para-testate pe drumurile din întreaga lume. Dacă mă întrebi pe mine, aș merge pe 1.6 TDI 105 CP. E perfect echilibrat pentru caroseria mașinii și o să scoți consumuri fabuloase. Dacă mergi mai mult prin oraș, atunci cere motorul de 1,2 TSI.

Statistica ne spune că sunt șanse mari să fi condus și tu ori să fi mers într-o mașină mică de la Volkswagen, Skoda ori Seat. Cum ți se pare noua abordare a mașinii mici care se transformă într-un sedan cu personalitate?