VIDEO Seat Toledo – Un fel de Audi foarte foarte ieftin și mic!

Seat Toledo 2013 - www.buhnici.ro

Poate că nu e cea mai interesantă mașină din clasa sa, dar are cel mai bun raport calitate-preț. Condiția e să știi să negociezi cu dealerul tău. Și arată cel mai bine din triunghiul nemțesco-ceho-spaniol. Adică în comparație cu Jetta-Rapid.

Interiorul s-ar putea să te dezamăgească. E la fel ca cel de pe Polo, hai chiar Fabia, însă chiar dacă e plastic cam peste tot, e plastic bun, care va rezista în timp mai ales la praful de București și la razele Soarelui. Nu ai foarte multe butoane pe bord, așa că nu ai în ce să te încurci. Cu alte cuvinte, dotările sunt de acum 10 ani dar motorul este nou. Și apropo, pedalele mi s-au părut așezate ușor într-o parte, adică nu pe centru. Pentru testul nostru video subiectiv vezi

Motoarele sunt toate din gama VAG, deci deja testate și para-testate pe drumurile din întreaga lume. Dacă mă întrebi pe mine, aș merge pe 1.6 TDI 105 CP. E perfect echilibrat pentru caroseria mașinii și o să scoți consumuri fabuloase. Dacă mergi mai mult prin oraș, atunci cere motorul de 1,2 TSI.

Statistica ne spune că sunt șanse mari să fi condus și tu ori să fi mers într-o mașină mică de la Volkswagen, Skoda ori Seat. Cum ți se pare noua abordare a mașinii mici care se transformă într-un sedan cu personalitate?

Ultimele articole

Articole recomandate

66 Comments

  1. Eu m-am dus sa iau o octavia si am semnat pentru un rapid ! Criteriile au fost multe si marunte, dar la final a iesit ceva de genul : rapid 1,2/105 in 6 trepte, varianta ambition, cu cam toate obtionalele decente, gen scaune incalzite, tempomat etc, a iesit cu tichetul rabla 12.800 euro, fata de o ocatvia de 18.000 care se mandrea in plus cu senzori de lumini si ploaie si stopurile cu led. La seat nu am mai ajuns……

  2. Salut George. In ultimile 5 luni am tot cautat o masina sh Golf 5 sau 6 insa am ajuns la concluzia ca exista marea sansa sa iau teapa tinand cont ca 3 masini testate aveau „ceva”.
    In final am decis sa strang bani si m-am orientat spre Skoda Spaceback 1.2 tsi 86CP. Am facut un test drive imi place la pretul pe care il are.

    Imi poti spune parerea ta in privinta acestei masini, stiu ca nu ai testat-o inca insa ai avut alte masini si motoare similarea.

    Multumesc,

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.