VIDEO – Pe scaunul din dreapta lui Vali Porcișteanu și un interviu cu camera ”ascunsă”

Dacă nu știi că Vali Porcișteanu este campionul național de raliuri en-titre, trebuie să dai urgent un Google. Mă pot lăuda că suntem și buni amici așa că l-am rugat să ne jucăm de-a raliul și camerele video de acțiune pentru iLikeIT.

Faza cea mai tare este că eu nu am aflat decât târziu că se înregistrează interviul din mașină. Vali are la bordul mașinilor de raliu camere video care înregistrează și sunet din comunicația dintre pilot și copilot. Am postat filmarea brută făcută la bordul Skodei Fabia TDI folosită de echipa Avia Motors. Dați-le un like pe facebook. Despre accidentul de la Sibiu, căprioara norocoasă și frâne incendiate urmărește clipul de mai jos.

Scandalul legat de Raliul Sibiului, în știrea de la ProTV de fix acum un an.

Campionul național de raliu, Vali Porcișteanu este și pe facebook. Dați-i subscribe pentru că merită. Postează de fiecare dată poze și clipuri video imediat după probe așa că o să aveți ce vedea.

Ultimele articole

Articole recomandate

4 Comments

  1. george ma astpetam sa mergi cu noua masina a lui vali sau macar cea veche, niste cauciucuri adaptate conditiilor meteo si viteza maxima.

    Sincer cam plictisitor interviul

  2. Salut George! Iti urmaresc blogul constant, insa am o problema cu post-urile in care pui embed video de pe stirileprotv.ro. Urmaresc site-ul tau de pe un iPad. Singura modalitate de a vedea aceste filmulete este sa deschid aplicatia stirile protv.ro si sa caut acolo. Nu se poate face o redirectionare automata pt a urmari mai usor continutul video? Multumesc

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.