VIDEO – Samsung LevelBox SB330

Samsung_LevelBox_SB330

LevelBox SB330 este o boxă. Atât. Nu o să îi ții minte denumirea. Asta pentru că acum se numește doar LevelBox și arată puțin diferit, foarte puțin. Din experiență, orice nume de produs sau pseudonim cu cifre la coadă e făcut să fie uitat. Poate din acest motiv au și renunțat la cifre. Vei ști însă că același producător de la care ai și telefonul, și probabil și televizorul, frigiderul, mașina de spălat și cuptorul cu microunde produce și boxe portabile.

Chestia asta e o jucărie simpatică și chiar destul de elegantă care te poate însoți ori pe birou ori în mașină dacă nu ai un mp3 player și nu vrei să investești într-un casetofon auto. E solidă, destul de grea cât să nu se plimbe pe birou dacă dai volumul puțin mai tare și se conectează rapid prin Bluetooth la orice telefon. Pentru telefoanele cu Android există și o aplicație de control a volumului și egalizatorului de sunet. E simpatică.

Îi plac și firele. Nu prea multe însă, se încarcă prin microUSB, la fel ca orice telefon mobil. Permite conectarea și a unui player audio fără Bluetooth, un iPod Classic de exemplu. Nu este singurul produs din seria Level, mai există și căști și o altă boxă ceva mai mică, și dacă nu mă înșel, prețul lor a scăzut destul de mult în ultima vreme. Cea mare a ajuns cred în jur de 300 de lei, lucru care o face destul de interesantă pentru orice ocazie. Chiar și pentru un cadou. Review-ul complet în găsiți mai jos.

Ultimele articole

Articole recomandate

11 Comments

  1. Salut George. Eu iti recomand sa faci review la Samsung level box mini. Are o baterie care tine 25 De ORE, este compatibila cu aplicatia samsung level pe android pentru a custom-iza sunetul… si este ieftina… Eu o detin si sunt foarte mulțumit de sunetul si autonomia pe care le ofera.

  2. Buna,am avut android Kit Kat 4.4.4 si mi-a venit un upgarde automat la lollipop si acum vreau sa revin la androidul preinstalat (Kit Kat 4.4.4). Am Samsung Galaxy core prime. Te rog sa ma ajuti.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.