Categorie: GADGET

VIDEO – Samsung Galaxy S6 – unboxing și review

SM-G920FZKAROM-16-0

Se ia una bucată de aluminiu, se finisează în neștire, se găurește, se finisează din nou, se aplică sticlă, atât pe față cât și pe spate, iar se finisează, se îngrămădesc înăuntru toate componentele unui computer, cameră foto, și ceva elemente de telefon mobil și gata noua jucărie.

Nu vorbesc de iPhone ci de Galaxy S6, Samsung Galaxy S6. Ai zice că e un proces ce are loc în fiecare zi însă te-ai înșela. E o noutate pentru Samsung și de data asta au făcut o treabă foarte bună. Good Job!

De astăzi, S6 și S6 Edge vor fi noul scop în viață pentru mulți. Unii îl vor lua cu banul jos, cei care chiar nu mai au răbdare, însă pe cei mai mulți îi sfătuim să mai aștepte puțin, eventual reînnoirea contractului la operatorul preferat.

E un monstru îmbrăcat în scufiță roșie. Arată impecabil din toate punctele de vedere și nici configurația nu dezamăgește. Ba dimpotrivă! Are o cameră nouă, mai luminoasă și mult mai rapidă, un procesor nou, mai mult RAM și o memorie de stocare mai rapidă. Cum ți se pare faptul că downloadează aplicațiile cu 30 MB/s din Google Play? Sau că îți deschide aproape instant orice program instalat? Hai să îl butonăm, în clipul video de mai jos.

Mai trebuie să îți spun ceva, un lucru care chiar s-ar putea să te intereseze: se încarcă foarte repede. Mai exact în 30 de minute ai deja jumătate de baterie. Așadar nu mai e o problemă dacă îl bagi în priză înainte să pleci de la birou ca să te poți juca liniștit Clash of Clans până ajungi acasă.

Galeria foto urmează în curând.