VIDEO – Samsung Galaxy S6 – unboxing și review

SM-G920FZKAROM-16-0

Se ia una bucată de aluminiu, se finisează în neștire, se găurește, se finisează din nou, se aplică sticlă, atât pe față cât și pe spate, iar se finisează, se îngrămădesc înăuntru toate componentele unui computer, cameră foto, și ceva elemente de telefon mobil și gata noua jucărie.

Nu vorbesc de iPhone ci de Galaxy S6, Samsung Galaxy S6. Ai zice că e un proces ce are loc în fiecare zi însă te-ai înșela. E o noutate pentru Samsung și de data asta au făcut o treabă foarte bună. Good Job!

De astăzi, S6 și S6 Edge vor fi noul scop în viață pentru mulți. Unii îl vor lua cu banul jos, cei care chiar nu mai au răbdare, însă pe cei mai mulți îi sfătuim să mai aștepte puțin, eventual reînnoirea contractului la operatorul preferat.

E un monstru îmbrăcat în scufiță roșie. Arată impecabil din toate punctele de vedere și nici configurația nu dezamăgește. Ba dimpotrivă! Are o cameră nouă, mai luminoasă și mult mai rapidă, un procesor nou, mai mult RAM și o memorie de stocare mai rapidă. Cum ți se pare faptul că downloadează aplicațiile cu 30 MB/s din Google Play? Sau că îți deschide aproape instant orice program instalat? Hai să îl butonăm, în clipul video de mai jos.

Mai trebuie să îți spun ceva, un lucru care chiar s-ar putea să te intereseze: se încarcă foarte repede. Mai exact în 30 de minute ai deja jumătate de baterie. Așadar nu mai e o problemă dacă îl bagi în priză înainte să pleci de la birou ca să te poți juca liniștit Clash of Clans până ajungi acasă.

Galeria foto urmează în curând.

Ultimele articole

Articole recomandate

225 Comments

  1. Salutare !

    samsung galaxy s6 edge , sony xperia z3compact , lg g4 , blackberry passport…care din ele merita mai mult banii , pert total. Si care din modele exceleaza la camera.

  2. Salut George,îmi place mult ceea ce faci şi aş vrea să îți cer o părere.Eu aş vrea să mi iau un tel. nou dar am cred că am de ales din vreo 4 modele:cSamsung Galaxy S6/S6 edge,A5/A7(2017),sau S7?(că eu aş vrea un s6 edge mai mult dar mă gândesc că deja trecem în 2018 aproape şi s6 e din 2015….)
    Mă rog,zi şi tu.

  3. Salut George,îți apreciez munca şi aş vrea să-ți cer sfatul.De Crăciunul ăsta o să-mi cumpăr un nou telefon şi aş vrea să mi spui tu care telefon e mai bun ca calitate dar să fie şi de buget că am de ales din vreo 4-5 modele:Samsung Galaxy S6/S6 edge,A5/A7 2017 sau un S7?(eu m-aş orienta spre un s6 edge dar mă gândesc că e chestia că deja trecem în 2018 iar s6 edge-ul e din 2015 şi na…cum zici şi tu)
    Mersi anticipat!!!

  4. George,am un S6 si as vrea sa spun ca de 2 zile se inchide si e bateria full iar cand vreau sa il pornesc si trebuie sa bag codul pin dupa ce il bag se stinge instant si se restarteaza si iar aceeasi poveste.Trebuie sa il duc la un service?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.