VIDEO – Samsung Galaxy S6 Edge – unboxing și review

Samsung Galaxy S6 Edge

Cred că este viitorul meu telefon. Faptul că display-ul este curbat pe ambele laterale schimbă cu totul perspectiva acestui dispozitiv. Dacă în cazul lui Galaxy Note Edge eram curios și l-aș fi folosit câteva zile, sunt un mare fan al simetriei, iar lui Note Edge exact asta îi lipsea.

Ah, și apropo de ecran, e târziu acum și nu am toate superlativele la mine, dar cu siguranță este unul dintre cele mai frumoase. Poate chiar cel mai frumos, însă știu că nu le-am văzut chiar pe toate.

Densitatea de pixeli cere o lupă de mari dimensiun, celor care îi caută nod în papură. Sau un microscop. Are aceeași configurație ca și S6, bine plus minus un milimetru pe ici pe colo la dimensiuni și o baterie cu o fracțiune mai mare. Probabil era mai mult spațiu la interior. Îl testăm acum și aici cu video.

Atenție însă, acel display curbat te va face să scoți din buzunar cu vreo 600 de lei mai mult ca versiunea normală. La fel ca S6 însă, nu vei putea să îi introduci un card microSD. Nu se mai poate. Putem spune că producătorul are ca scop să te stoarcă de bani, însă și viteza memoriei de stocare contează acum, iar cu un card ieftin și lent stricăm toată experiența de utilizare.

Galeria foto și video de test urmează în curând.

20150316_171925

20150316_171918

Ultimele articole

Articole recomandate

240 Comments

 1. Salut! Am probleme cu camera si din cate am auzit nu e singulara.. In afara de faptul ca atunci cand scutur usor telefonul, se aude ca si cum camera nu ar fi fixata la interior, mai si caraie atunci cand deschid camera principala. Se spune ca ar fi normal sa joace lentilele la interior dar nu cred asa ceva. Mai ales pentru un telefon la acest pret. Ce crezi? Stiu ca si tu ai S6 edge. Ai patit la fel? Ms de raspuns!

 2. Buna George am urmari toate videourile toal si so ti tot asa,dar sunt ne dumeri sa aleg samsung galaxy s6 edge sau apple iphone 6 multumesc

 3. Buna dimineata.
  Doresc sa imi cumpar un telefon la care ma intereseaza sa am o camera buna.
  In rest il folosesc doar pentru facebook, internet, mesaje.
  Ce imi recomandati intre s6 edge si s7 (simplu)? Merita s7 diferenta de bani (destul de mare)??
  Sau imi puteti recomanda un alt telefon?
  Multumesc!

 4. Buna seara, eu nu stiu ce sa aleg intre samsung s6 edge si iphone 6s. Mie imi trebuie pentru aplicatii gen facebook, whats app, instagram, snapchat, foi de calcul si aplicatiile din fabrica. Foarte importanta pentru mine este sa nu se blocheze, camera sa fie buna si bateria la fel.
  Imi puteti da un sfat cu ce telefon sa aleg in situatia aceasta?

 5. Am mai găsit ceva. Cred ca e defect doar la mine asta. Am telefonul samsung galaxy S6 de vreo 6 luni și de câteva zile am observat ca atunci când intru în camera (dupa ce nu am mai folosit-o ceva vreme) aud un sunet, ca și cum s-ar deschide lentilele. Daca fac switch la camera frontala se aude încă o dată. E ceva defect sau e de la android 6? Menționez ca înainte sa instalez android 6 nu se auzea nimic. Mulțumesc frumos!

 6. Buna ziua, domnule George! Am si eu o intrebare ce sa aleg dintre un S6 Edge si un iPhone 6. Pana acum am avut numai telefoane cu sistem de operare android. Astept un sfat si daca ati putea sa argumentati ar fi superb. Multumesc anticipat !

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.