VIDEO – Samsung Galaxy S6 Edge – unboxing și review

Samsung Galaxy S6 Edge

Cred că este viitorul meu telefon. Faptul că display-ul este curbat pe ambele laterale schimbă cu totul perspectiva acestui dispozitiv. Dacă în cazul lui Galaxy Note Edge eram curios și l-aș fi folosit câteva zile, sunt un mare fan al simetriei, iar lui Note Edge exact asta îi lipsea.

Ah, și apropo de ecran, e târziu acum și nu am toate superlativele la mine, dar cu siguranță este unul dintre cele mai frumoase. Poate chiar cel mai frumos, însă știu că nu le-am văzut chiar pe toate.

Densitatea de pixeli cere o lupă de mari dimensiun, celor care îi caută nod în papură. Sau un microscop. Are aceeași configurație ca și S6, bine plus minus un milimetru pe ici pe colo la dimensiuni și o baterie cu o fracțiune mai mare. Probabil era mai mult spațiu la interior. Îl testăm acum și aici cu video.

Atenție însă, acel display curbat te va face să scoți din buzunar cu vreo 600 de lei mai mult ca versiunea normală. La fel ca S6 însă, nu vei putea să îi introduci un card microSD. Nu se mai poate. Putem spune că producătorul are ca scop să te stoarcă de bani, însă și viteza memoriei de stocare contează acum, iar cu un card ieftin și lent stricăm toată experiența de utilizare.

Galeria foto și video de test urmează în curând.

20150316_171925

20150316_171918

Ultimele articole

Articole recomandate

240 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.