Categorie: GADGET

VIDEO – Samsung Galaxy S6 Edge Plus, un pic mai mare, doar un pic

DSC01378

Știu că așteptați un Galaxy Note 5 însă momentan nu îl vom vedea în România. Probabil că versiunile anterioare nu s-au vândut prea bine și s-au gândit să nu se mai obosească cu o piață mică ca a noastră. Tot ce e este posibil.

Am testat însă Samsung Galaxy S6 Edge Plus, frățiorul mai mare al acelui Edge lansat în primăvară, care de vreo săptămână e în magazinele de la noi.

Serios, chiar nu e cu mult mai mare, pe hârtie. Jumătate de inch, 1,27 cm pare puțin, însă în realitate vei căpăta o suprafață de lucru mult mai mare cu care poți face multe lucruri. Chiar îl poți folosi pe post de tabletă și din start cari mai puține gadget-uri cu tine.

Față de Galaxy S6 Edge, pe lângă dimensiunea ecranului, mai vine și cu 1 GB de memorie RAM în plus. Nu sunt sigur că ajută foarte mult, însă știi cum se spune, cu cât mai mult cu atât mai bine. În teorie ar trebui să ajute la autonomie. S6 Edge Plus are însă o baterie mai mare, 3000 mAh, pe care o poți încărca în mai puțin de o oră și jumătate. Chiar și cu un încărcător wireless.

E performant? Mai întrebi? E puțin mai sus în teste decât Galaxy S6 Edge normal, și asta datorită memoriei. E cel mai bun de până acum. Nu ai cum să dai greș, și nu te poți plânge că nu merge ceva pe el. Va rula toate jocurile din Google Play la viteza optimă.