Categorie: GADGET

VIDEO Samsung Galaxy S4 mini – mai tragem un loz?

Samsung Galaxy S3 mini mi s-a părut mereu o păcăleală de marketing. Cum ar spune Macklemore: ”I call that some stupid bitch shit. I call that being tricked by a business!” Adică ceva de genul, nu mi-am permis S3 și mi-am luat săpunul ăsta.

Samsung Galaxy S4 mini vs S4 www.buhnici.ro

Nu săriți! Am auzit de scuza cu ”E prea mare S3 și de aia mi-am luat S3 mini.” Mda. Așa o să auzim și despre S4 mini. Și s-ar putea să fie adevărat.

Deși slab ca specificații, S4 mini este infinit mai bine optimizat pentru viața reală. Nu are toate ”floricele” lui Samsung Galaxy S4, dar se califică drept unul dintre cele mai reușite androide ”de buzunar”. Adică unul care se va potrivi în toate buzunarele, chiar și în cele de la piept și nu le va goli deși tot are o marjă exagerată de profit. Și îl bate și pe S4 și pe iPhone 5. Vezi în video

Dar nu îl depășește pe HTC One mini. Pentru că presimt întrebare care va fi curs în sute de exemplare prin pagina de Contact, îți zic eu aici, dinainte. Da, HTC One mini este cel mai bun telefon ”mini” dacă 4,3” diagonală și rezoluție HD este de acum ”mini”. Și l-am testat aici.