Categorie: GADGET

VIDEO Samsung Galaxy S4 Active – Cum trebuia să fie S4 de la început!

Piese telefon
sursa

Este inevitabil să dai cu el de pământ, să te arunce un idiot în piscină cu telefonul în buzunar, să îți scape în WC, să ți-l ude câinele sau cine știe ce alt scenariu lipicios ori contondent. Viața telefoanelor noastre scumpe depinde de prea mulți factori violenți:

1. Accidente
2. Nervi
3. Copii
4. Vreme
5. Serviciu

… și vă las pe voi să continuați lista.

Cu tot avansul tehnologic din ultimii ani în domeniu, mă așteptam ca toate telefoanele smart să vină din fabrică tot mai rezistente pe cât sunt de inteligente. În goana după milimetri mai puțini și costuri mai mici cu materialele din care sunt făcute telefoanele, producătorii aruncă pe piață plastic, sticlă și tot mai rar aluminiu. Desigur, nu uită că un telefon de 600EUR stricat aduce pe piață cel mai probabil încă unul.

Știm că se pot face telefoane aproape indestructibile cu care se pot bate și cuie, dar până acum nu erau prea smart.

Dar există speranță. Sony scoate mai nou doar telefoane rezistente în gama Xperia, Motorola la fel și chiar Samsung oferă un super-smartphone rezistent de acum. Îi spune Samsung Galaxy S4 Active. Dar este S4 Active la fel de bun ca Galaxy S4? Afli din video

Prețurile pentru Samsung Galaxy S4 și Samsung Galaxy S4 Active sunt apropiate așa că ce te poate opri să îți iei versiunea rezistentă dacă alegi un Samsung Galaxy S4?