VIDEO Samsung Galaxy S4 Active – Cum trebuia să fie S4 de la început!

Piese telefon
sursa

Este inevitabil să dai cu el de pământ, să te arunce un idiot în piscină cu telefonul în buzunar, să îți scape în WC, să ți-l ude câinele sau cine știe ce alt scenariu lipicios ori contondent. Viața telefoanelor noastre scumpe depinde de prea mulți factori violenți:

1. Accidente
2. Nervi
3. Copii
4. Vreme
5. Serviciu

… și vă las pe voi să continuați lista.

Cu tot avansul tehnologic din ultimii ani în domeniu, mă așteptam ca toate telefoanele smart să vină din fabrică tot mai rezistente pe cât sunt de inteligente. În goana după milimetri mai puțini și costuri mai mici cu materialele din care sunt făcute telefoanele, producătorii aruncă pe piață plastic, sticlă și tot mai rar aluminiu. Desigur, nu uită că un telefon de 600EUR stricat aduce pe piață cel mai probabil încă unul.

Știm că se pot face telefoane aproape indestructibile cu care se pot bate și cuie, dar până acum nu erau prea smart.

Dar există speranță. Sony scoate mai nou doar telefoane rezistente în gama Xperia, Motorola la fel și chiar Samsung oferă un super-smartphone rezistent de acum. Îi spune Samsung Galaxy S4 Active. Dar este S4 Active la fel de bun ca Galaxy S4? Afli din video

Prețurile pentru Samsung Galaxy S4 și Samsung Galaxy S4 Active sunt apropiate așa că ce te poate opri să îți iei versiunea rezistentă dacă alegi un Samsung Galaxy S4?

Ultimele articole

Articole recomandate

85 Comments

 1. Salut! Am vazut o serie de comparatii intre Galaxy S4,Galaxy S5 si Galaxy Note3 intr-un review,mai exact in acela in care faceai un test in Antutu BenchMark…Eu am un Galaxy S4 I9506 LTE care face ca scor 37360 A+ si vroiam sa te intreb de ce e diferenta asta intre el si Galaxy S5 spre exemplu,care are un procesor de 2.5,fata de al meu care are 2.3,la RAM stau la fel,in afara de procesor nu stiu daca Galaxy S5 fata de S4 I9506 are altceva in plus(dpdv al caracteristicilor harware)…Nelamurirea meSalut! Am vazut o serie de comparatii intre Galaxy S4,Galaxy S5 si Galaxy Note3 intr-un review,mai exact in acela in care faceai un test in Antutu BenchMark…Eu am un Galaxy S4 I9506 LTE care face ca scor 37360 A+ si vroiam sa te intreb de ce e diferenta asta intre el si Galaxy S5 spre exemplu,care are un procesor de 2.5,fata de al meu care are 2.3,la RAM stau la fel,in afara de procesor nu stiu daca Galaxy S5 fata de S4 I9506 are altceva in plus(dpdv al caracteristicilor harware)…Nelamurirea mea este totusi ca I9506 LTE face scor mai mare in Antutu decat S5 sau Note 3.Care e cea mai „logica explicatie”?

  Cu Respect,Robert Brebeanua este totusi ca I9506 LTE face scor mai mare in Antutu decat S5 sau Note 3.Care e cea mai „logica explicatie”?

  Cu Respect,Robert Brebeanu

 2. Salut George,ma intereseaza si pe mine daca ma poti ajuta vreau sa gasesc un site romanesc de unde pot cumpara piese de galaxy s4 active.Gen:rama dysplay….Multumesc anticipat!

 3. The/Das are dreptate în comentariul pe care l-a postat în ziua de 16 sept.2013.
  Display-ul lui S4 Active este TFT, deci nu e SUPER AMOLED ca la Galaxy S4…
  Se poate verifica acest lucru în specificațiile tehnice ale celor două modele.

 4. Salut George!

  Detin si eu un S4 Active si as dori sa stiu mai multe despre acest telefon. Accesorii, piese pentru el se gasesc foarte greu. De ce?

  Cu stima,
  Alex

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.