Categorie: GADGET

VIDEO – Samsung Galaxy Note Edge Review + Galaxy Note 4

Samsung-Galaxy-Note-Edge

Samsung are o teorie, dacă faci un produs revoluționar lumea va vorbi despre el. Perfect adevărat. Asta nu îți aduce însă prea mulți arginți în visterie și pe ei îi interesează să vândă acest produs. Galaxy Round a fost… și nu mai vorbim despre el. Note Edge este un smartphone interesant ce vine cu o idee bună care momentan stă pe spatele lui Note 4. Îl veți găsi în magazin la un preț măricel dar nu exagerat. Ce să faci, inovația costă.

Luat la bani mărunți Galaxy Note Edge este un fel de Note 4 cu o margine teșită pe care îți alunecă degetul foarte frumos. Acea margine nu este un ecran separat ci face parte din același display însă funcțiile de pe acesta sunt separate de software, software care funcționează doar cu aplicații Samsung. Sperăm că aceasta este totuși o chestie temporară pentru că mă pot gândi rapid la o mulțime de utilizări care nu țin de programele producătorului.

Note Edge este la fel de puternic ca Note 4, are aproape aceeași baterie și același creion digital, aceeași interfață și aceleași aplicații preinstalate. Experiența de utilizare este diferită, și asta îl face să scoată capul din mulțime. Nu sunt încă hotărât dacă l-aș recomanda cuiva. Nici Samsung nu e încă hotărât dacă să producă mai multe sau așteaptă să vadă ce au de spus utilizatorii.

Dar gata cu presupunerile, în clipul de mai jos prezentarea completă al lui Samsung Galaxy Note Edge pe care l-am pus și lângă frățiorul său aproape geamăn, Galaxy Note 4.