VIDEO – Samsung Galaxy Note Edge Review + Galaxy Note 4

Samsung-Galaxy-Note-Edge

Samsung are o teorie, dacă faci un produs revoluționar lumea va vorbi despre el. Perfect adevărat. Asta nu îți aduce însă prea mulți arginți în visterie și pe ei îi interesează să vândă acest produs. Galaxy Round a fost… și nu mai vorbim despre el. Note Edge este un smartphone interesant ce vine cu o idee bună care momentan stă pe spatele lui Note 4. Îl veți găsi în magazin la un preț măricel dar nu exagerat. Ce să faci, inovația costă.

Luat la bani mărunți Galaxy Note Edge este un fel de Note 4 cu o margine teșită pe care îți alunecă degetul foarte frumos. Acea margine nu este un ecran separat ci face parte din același display însă funcțiile de pe acesta sunt separate de software, software care funcționează doar cu aplicații Samsung. Sperăm că aceasta este totuși o chestie temporară pentru că mă pot gândi rapid la o mulțime de utilizări care nu țin de programele producătorului.

Note Edge este la fel de puternic ca Note 4, are aproape aceeași baterie și același creion digital, aceeași interfață și aceleași aplicații preinstalate. Experiența de utilizare este diferită, și asta îl face să scoată capul din mulțime. Nu sunt încă hotărât dacă l-aș recomanda cuiva. Nici Samsung nu e încă hotărât dacă să producă mai multe sau așteaptă să vadă ce au de spus utilizatorii.

Dar gata cu presupunerile, în clipul de mai jos prezentarea completă al lui Samsung Galaxy Note Edge pe care l-am pus și lângă frățiorul său aproape geamăn, Galaxy Note 4.

Ultimele articole

Articole recomandate

106 Comments

  1. Buna ziua,am de vreo 3 luni un Samsung Galaxy NOTE EDGE si cateodata incarca greu ai idee de ce? De ex de multe ori imi da eroare la facebook ori se blocheaza aplicatia instalata pe telefon si la anumite jocuri se blocheaza si ma scoate din joc…

  2. Salut Geroge,la tine in review la minutu 21,47 cand prezinti camera le ai toate pe rama edge…la mine nu apare asa si am android 5.1.1 si cand dau pe camera pe rama edge am doar 3 setari atat nu am cum apare in video. Este vreo setare din telefon ca am tot cautat dar nu gasesc niciunde cum sa mut la camera sa fie totul pe bara edge.

  3. Cu respect dl George.Urmaresc descrierile care le faceti si ptr asta multumesc si sunt multumit.Sunt fan Samsung si am trecut de la un S2plus la Note 4 910c .Intrebarea mea este : in prezentarile domniei voastre la acest terminal aveati o obiectie contra la acest model fata de 910f.De ce? Am facut alegerea buna!? Multumesc !

    • Este la fel de bun ca N910F, singura diferență reală este modem-ul LTE Cat4 vs Cat6 de pe N910F. Vei avea viteze de download pe 4G de maxim 150 Mbps. Din fericire, nici nu poți obține mai mult în oraș, e aglomerată rețeaua.

  4. Peste cateva zile imi vine si mie note edge-ul.Stiu..cam tarziu am trecut la o schimbare dar asta e cand esti elev si nu ai bani multi:).Voiam sa te intreb daca a fost vreo zi in care ai folosit app-ul sHealth.Daca da,ai fost multumit.Mersi mult si multa sanatate iti doresc,faceti o treaba excelenta..va urmaresc de cad avea canalul 40k subs:)

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.