VIDEO Samsung Galaxy Note 8.0 – Un compromis util!

Samsung_Note_8
Ești un mic mare desenator care vrea să le arate tuturor cât de bun e? Cum altfel decât pe tumblr, dribbble, twitter, facebook… Dar să tot faci desene și să le pozezi ori scanezi nu e fun. Samsung ar vrea să te digitalizeze cu seria Note. Și, dacă 5,5” sau 10” erau dimensiunile nepotrivite pentru tine, iar de acum nici cei 5,7 inci de pe Samsung Galaxy Note3 nu te extaziasmează, soluția de mijloc / compromisul este Samsung Galaxy Note 8.0. Deși nu reinvetează tableta și nici smartphone-ul, reușește să le împace într-un mod ciudat. E un super blocnotes cu ecranul lui ultrasensibil și Smart Pen-ul dar nu mă dă pe spate rezoluția și nici procesorul. Grosimea nu o face sexy dar trebuie să recunosc că această tabletă rămâne totuși un caiet de desen foarte ușor de cărat. Argumentele mele s-ar putea să pălească însă în fața unui pasionat de desen din epoca digitală. Trăim cu impresia că schițele bune sunt doar cele făcute de grafit pe hârtie dar până la urmă contează cum este făcut sau cum arată? Suficientă filosofie, mai bine vezi review-ul.

Așadar! Care să fie? Noul Note 3 cu ecranul lui super Full HD de 5,7” și noul Note 10.1” vor apărea în noiembrie pe la noi dar nu vor fi ietfine. Note 8.0 cu prețul cel mai mic din această serie ar trebui să fie așadar compromisul util cu o singură condiție. Samsung să nu se zgârcească și să pună interfața cea nouă și pe Note 8.0 cu un update de soft. Altfel va fi încă o tabletă de 8.0 inci care se va lupta să reziste pe o piață tot mai nișată.

Ultimele articole

Articole recomandate

11 Comments

  1. Maine avem note 5, poimaine 4.59, raspoimaine 6,7,8….

    Au cam intrat in impas, baietii. Macar de-ar fi si la baterie ca lumea, nu sa modifice doar dimensiunea ecranului si cam atat…

  2. Te salut cu respect George,as vrea sa te contrazic daca imi permiti,tableta vine cu 2g Ram,in preview tau ai zis 1.5 gRam..de la galaxy s4 mini si galaxy mega a venit 1.5 Ram.Eu am tableta de aproape 3 luni si sunt multumit de ea,intradevar daca se lansa mai drevreme Nexus 7 2013 era o solutie mai ieftina si mai buna.Te salut si mult succes!!

  3. Multumesc pentru prezentare. Foarte interesanta. Intr-o singura privinta am alta parere: la tabletele cu facilitati de grafica si pen incorporat marginea in jurul ecranului este necesara. Este ca un bloc de desen. La o margine prea ingusta intri cu degetele in zona de lucru si este deranjant. Eu am experienta cu un Galaxy Note 2 care imi face si acum surprize. Când desenez, din cauza marginii prea inguste, ating ecranul ceea ce este interpretat ca o comanda, si ma trezesc cu tot felul de reactii neasteptate tocmai când sunt in plin elan creator. La Note 10.1 modelul vechi au aripioarele laterale cu difuzoare care sunt foarte utile pentru tinut in mâna ca sa desenezi. La modelul nou am impresia ca au renuntat la ele ceea ce, pentru un desenator, este un minus.

  4. Salut George, tocmai am luat cumparat o astfel de tableta si sunt foarte multumit dar nu reusesc sa schimb meniul in limba romana, ai vre-un sfat pentru mine ? multumesc

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.