VIDEO Samsung Galaxy Mega 6.3 – phone+tablet=Mega-phablet

Mega

Mărimea contează. Sau nu? Ştim deja că asiaticii nu sunt înzestraţi cu prea multe de la mama natură. Compensează la blugi cu mega telefoane. Dintr-o dată poţi să ai în pantaloni 6,3 inch :).

Ultimul gigant se numeşte Mega și ştim deja de la ce vine numele. E atât de mare încât telefoanele de 5 inch par simple postit-uri. Are puţin peste 6 inch, iar în teorie e bună şi de tabletă dar şi te telefon.

Nu străluceşte însă la niciun capitol. Display-ul e doar 720p, adică HD iar procesorul are deja mai bine de un an. E însă alternativă ieftină la Note 3. Va rula decent spre bine tot ce-i dai. Dar, chiar dacă îmbină două gadget-uri nu te aştepta la două baterii. Dar mai bine îl vezi în review-ul lui George

editorial: Marian Andrei

Ultimele articole

Articole recomandate

30 Comments

  1. Si unde e comparatia , cand ai pus versus in titlul videoclipului ma gandeam ca o sa le compari nu sa pui tel. unu langa altu sa zici ca mega 6.3 e mai luminos

  2. De la inceput ar trebui exclusa dimensiunea telefonului; detinatorul unui astfel de telefon stie din start ca e destul de mare. Cat despre felul cum se misca telefonul, poate ca specificatii este sub note2 dar in realitate se misca mult mai bine ca n7100 si scest lucru il spun din proprie experiența(am avut note2 6 luni) si de 3 zile am trecut de la iphone 5 la galaxy mega 6,3 si sincer prima rwactie a fost wawwww…. Are un ecran mare si extraordinar de luminos. Referitor la rezoluție pe mine nu ma deranjeaza ca nu esre full hd, revin compenseaza luminozitatea si bineinteles marimea.
    Procesorul, cu toate ca exte dual-cire, face fata cu brio la tot ceea ce eu i-am dat sa faca si sunt teste comparative cu note2 pe care mega le cam castiga si pentru ceea ce eu folosesc uzual este fff ok.
    Camera zic eu ca este cel putin egala cu note2 si la testele personale facute comparativ cu camera de pe iphone5 nu am observat diferențe.
    In opinia mea mega este peste note2 …. design super, ecran mareeee ( si un utilazator de note 2 cu siguranta cateodata isi doreste un ecran nai mare), senzorul infrarosu este superr- inlocuieste telecomanda,

  3. Buna George…George Popescu te saluta din nou….(cu respect pentru tot ceea ce faci…!!!)–Iti cer din nou sfatul, rugandu-te sa ma ajuti cu opinia ta…Deci–(nefiind pasionat de grafica-desen)…dpdv strict al navigarii pe internet, conturi de e-mail, vizionari-descarcari videoclipuri, download-upload aplicatii, muzica etc….care ar fi mai potrivit dintre–=Galaxy mega 6.3=,…Note 2….Note 3…LG-G2…sau Sony Xperia Z ultra…???–Multumesc.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.