Categorie: GADGET

VIDEO – Samsung Galaxy J5(2016) – Da, el este!

samsung_galaxy_j5_2016_pret_video_review_buhnici

A ajuns și el la mine și eu la el, Galaxy J5, probabil cel mai cerut smartphone în ultima vreme de către voi, în comentariile de pe blog. Și pe bună dreptate. Acum, probabil că unii dintre voi erați interesați de modelul din 2015 însă fac și eu ce pot. Varianta din 2016 se prezintă mai bine la specificații și este la aproape același preț. În plus, pe acesta îl veți găsi în magazine deja, modelul anterior deja fiind scos de la vânzare. Singurele diferențe între acesta și modelul de anul trecut sunt ecranul cu 0.2 inci mai mare, 0.5 GB memorie RAM în plus, o baterie puțin mai mare și rama metalică. În rest totul e la fel.

Același procesor, aceeași rezoluție, același modem LTE și conexiuni wireless și Bluetooth. Probabil nu aveau nevoie să schimbe mai mult la el având în vedere că este deja bine vândut. Seamănă desigur cu Galaxy S5 care a devenit deja un clasic. Chiar dacă e un smartphone de buget, păstrează ecranul SuperAMOLED și culorile foarte bune ale acestuia. În plus, vine direct cu Android 6.0.1 care se mișcă foarte bine. Probabil de aceea au crescut și memoria RAM la 2 GB.

Mi-a plăcut și cred că vă place și vouă. De aceea vreau să îmi scrieți în comentarii care este experiența voastră de utilizare cu el, și dacă ați întâmpinat probleme cu el până acum. Să știe și ceilalți doritori cum se comportă.