VIDEO – Samsung Galaxy Gear Fit2 – E mai mult pentru sportivi

samsung_galaxy_gear_fit_2_review_buhnici

Nu sunt un sportiv dar, câteodată, atunci când dorm, visez să escaladez Everest-ul sau să termin un maraton de 100 de kilometri. Nu știu ce să spun, despre visele mele. Planuri de viitor? Sper. Vreau.

Până atunci însă vom fi și mai inundați cu gadget-uri care măsoară orice. De la puls, la pașii făcuți, și poate și multe altele. Poate vor fi invizibile. Până atunci însă testăm Samsung Galaxy Gear Fit2. Un nume lung pentru un gadget mic și ușor.

S-au schimbat multe lucruri de la ultimul Gear Fit, cele mai multe la capitolul specificații. Acum are un display curbat sAMOLED, 512 MB RAM și un procesor mai puternic. Din lucrurile care te interesează însă pe tine, bateria ține chiar și 4 zile la o utilizare moderată sau 9 ore cu GPS-ul activ. Da, acum are modul GPS integrat și 4 GB memorie internă pentru muzică. Îți poți lăsa liniștit telefonul acasă dacă vrei să ieși la alergat, și să nu îți distragă nimic atenția. Sigur, ca să asculți muzică ai nevoie și de o pereche de căști Bluetooth. Îți citește și acum pulsul și are și barometru pentru a înregistra și mai multe date despre antrenamentul tău.

Poți chiar să intri în competiție directă cu un prieten prin intermediul aplicației doar că pentru acest lucru va trebui să îți iei telefonul cu tine. Are nevoie și de internet.

Funcționează acum și cu orice telefon cu Android minim 4.4 și 1.5 GB memorie RAM. Îți downloadezi câteva aplicații din suita Gear, din Google Play, și ești gata.

Ultimele articole

Articole recomandate

41 Comments

  1. Salut! Am o intrebare, ai comandat vreodata de le amazon un obiect „Used-Very Good”? Daca da,cum ar trebui sa arate un ceas ca acesta avand in vedere ca ar costa 90$…?

  2. Salut!!!! Felicitari pentru emisiune. Am o intrebare, daca imi poti raspunde te rog. De unde crezi ca as putea comanda un display de Samsung Note 5? Bucuresti sau in afara tarii? ceva idei. Mersi frumos

  3. La multi ani !

    Doresc sa stiu daca Gear Fit 2 poate monitoriza pulsul la un anumit interval de timp setat de noi …. sau are doar functia manuala de masurare care este prezentata in review ?

    Multumesc !

  4. Salut!am un samsung gear fit 2 care nu vrea sa porneasca.Cand il pun la incarcat,vibreaza scurt,imi apare inconita de incarcare si dupa cateva secunde,ecranul face un flash si se stinge.Ai vreo idee ce s-a intamplat cu el?Tin sa mentionez ca l-am folosit o singura data.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.