Categorie: GADGET

VIDEO – Samsung Galaxy Gear Fit2 – E mai mult pentru sportivi

samsung_galaxy_gear_fit_2_review_buhnici

Nu sunt un sportiv dar, câteodată, atunci când dorm, visez să escaladez Everest-ul sau să termin un maraton de 100 de kilometri. Nu știu ce să spun, despre visele mele. Planuri de viitor? Sper. Vreau.

Până atunci însă vom fi și mai inundați cu gadget-uri care măsoară orice. De la puls, la pașii făcuți, și poate și multe altele. Poate vor fi invizibile. Până atunci însă testăm Samsung Galaxy Gear Fit2. Un nume lung pentru un gadget mic și ușor.

S-au schimbat multe lucruri de la ultimul Gear Fit, cele mai multe la capitolul specificații. Acum are un display curbat sAMOLED, 512 MB RAM și un procesor mai puternic. Din lucrurile care te interesează însă pe tine, bateria ține chiar și 4 zile la o utilizare moderată sau 9 ore cu GPS-ul activ. Da, acum are modul GPS integrat și 4 GB memorie internă pentru muzică. Îți poți lăsa liniștit telefonul acasă dacă vrei să ieși la alergat, și să nu îți distragă nimic atenția. Sigur, ca să asculți muzică ai nevoie și de o pereche de căști Bluetooth. Îți citește și acum pulsul și are și barometru pentru a înregistra și mai multe date despre antrenamentul tău.

Poți chiar să intri în competiție directă cu un prieten prin intermediul aplicației doar că pentru acest lucru va trebui să îți iei telefonul cu tine. Are nevoie și de internet.

Funcționează acum și cu orice telefon cu Android minim 4.4 și 1.5 GB memorie RAM. Îți downloadezi câteva aplicații din suita Gear, din Google Play, și ești gata.