Categorie: GADGET

VIDEO – Samsung Galaxy A5 Review

Galaxy A5

Discuția din biroul de proiectare Samsung continuă. Poate lumea a realizat că mai au mega și pixeli rămași de la alte telefoane. Nu se poate lansa un singur produs mai ales dacă i se schimbă numele așa că vor lansa o serie întreagă.

O cameră foto de la Galaxy S4, un display de 5 inci HD și puțin mai multă memorie RAM, 2 GB mai exact. E ca și cum ți-ai tunat Kia și i-ai pus turbo.

Ba mai mult, se vor vinde în toată lumea. Avem nevoie de un model LTE, unul fără LTE, și unul Dual-SIM. Se caută. De ce nu? Poate nu la noi însă cu siguranță India și Coreea au nevoie de așa ceva.

Sunt destul de sigur că așa decurg discuțiile în birourile de proiectare. Până la lansarea următorului telefon de la ei, care probabil va avea loc peste 2-3 săptămâni, vă prezentăm Galaxy A5. Puțin mai rapid, puțin mai mare și puțin mai scump ca A3.

Și dacă tot vorbim de o serie nouă, iar Galaxy A3 și A5 au ieșit destul de scumpe hai să construim aceleași telefoane și cu o carcasă din plastic. Așa au ieșit Galaxy E3 și E5. Aceeași configurație într-o carcasă din plicarbonat. (plastic în limbaj strămoșesc)