VIDEO – Samsung Galaxy A5 Review

Galaxy A5

Discuția din biroul de proiectare Samsung continuă. Poate lumea a realizat că mai au mega și pixeli rămași de la alte telefoane. Nu se poate lansa un singur produs mai ales dacă i se schimbă numele așa că vor lansa o serie întreagă.

O cameră foto de la Galaxy S4, un display de 5 inci HD și puțin mai multă memorie RAM, 2 GB mai exact. E ca și cum ți-ai tunat Kia și i-ai pus turbo.

Ba mai mult, se vor vinde în toată lumea. Avem nevoie de un model LTE, unul fără LTE, și unul Dual-SIM. Se caută. De ce nu? Poate nu la noi însă cu siguranță India și Coreea au nevoie de așa ceva.

Sunt destul de sigur că așa decurg discuțiile în birourile de proiectare. Până la lansarea următorului telefon de la ei, care probabil va avea loc peste 2-3 săptămâni, vă prezentăm Galaxy A5. Puțin mai rapid, puțin mai mare și puțin mai scump ca A3.

Și dacă tot vorbim de o serie nouă, iar Galaxy A3 și A5 au ieșit destul de scumpe hai să construim aceleași telefoane și cu o carcasă din plastic. Așa au ieșit Galaxy E3 și E5. Aceeași configurație într-o carcasă din plicarbonat. (plastic în limbaj strămoșesc)

Ultimele articole

Articole recomandate

125 Comments

  1. Buna! Am luat de curând un Samsung Galaxy A7 varianta 2015, dar nu stiu cum sa fac sa activez pagina de Breafing deși am instalată aplicația Flipboard, ce as putea sa fac?

  2. Am o problemă și sper să mă puteți ajuta. Am un telefon Samsung Galaxy A3 (2016) și în momentul în care ies cu el afară(în frig)nu îl mai pot folosi pentru că mi se blochează touch-screen-ul de parcă ar îngheța. Nu reușesc nici parola să o introduc . Întrebarea mea este,de ce se întâmplă asta și ce pot face în această privință?Mulțumesc!

  3. Salut George!Ce telefon este mai bun dintre a5 și a5(6),ținând cont că mai mult mă interesează camera și bateria?Am nevoie de un răspuns urgent!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.