Categorie: GADGET

VIDEO – Samsung Galaxy A5 (6) – Adică varianta din 2016

Samsung_Galaxy_A5_2016

Dacă denumirea telefoanelor nu era oricum destul de complicată acum avem două variante destul de diferite care poartă același nume: Samsung Galaxy A5. Acesta este unul dintre motivele pentru care vă spun să fiți atenți la modelul pe care îl achiziționați. Cel de anul acesta poartă denumirea de Galaxy A5 (6) și numele de cod A510F. Cel lansat în 2015 are nume de cod A500F.

Acum că am depășit momentul în care vă atrag atenția asupra modelului să discutăm așadar despre Galaxy A5 2016. Îmi place, recunosc, și asta pentru că împrumută din design-ul și materialele fraților săi mai mari, Galaxy S6 și S7. E construit de aceeași echipă de design care au ascultat doleanțele utilizatorilor. Mulți dintre ei voiau un design similar cu al modelelor de top însă nu doresc să lase la magazin cel puțin un salariu pentru acesta.

Trebuie să vă spun câte ceva și despre performanțe pentru că așa e frumos. Nu este cel mai rapid, nu are cea mai bună cameră și nici cea mai mare baterie, dacă îl compari cu S7, desigur. Este un telefon din zona medie de preț, undeva la 1700 lei. Există alternative mai rapide probabil la aceiași bani, însă nici unul nu este atât de frumos.