Categorie: GADGET

VIDEO – Samsung Galaxy A3 Review

Galaxy A3

De ceva vreme, de când a intrat aluminiul în compoziția telefoanelor mobile, mai toată lumea își dorește un astfel de dispozitiv. Problema este că aluminiul e mai scump. Atât ca material cât și ca mod de prelucrare. Până mai recent era imposibil de prelucrat pentru comenzi de ordinul milioanelor. Samsung și-a ascultat clienții care se plâng încă de acum 2-3 ani de carcase. Atunci se plângeau de plastic că nu e premium. Așa că vor alerga acum după carcase și huse care să protejeze luciul aluminiului sensibil.

Galaxy A3 încearcă să ofere o soluție în acest sens, cu o performanță domesticită binișor sub modelele de top de la Samsung. Dar merită? Crezi că au rezolvat astfel problema? Ce-i drept am văzut destui români care își iau limuzine cu motor diesel de 3 litri. Aproape toți.

Trebuie să recunosc totuși că telefonul arată bine. Carcasă unibody, finisaje de calitate, e solid, robust și după cum insistă producătorul este construit pentru cei tineri. Oameni pentru care deja ultimele modele sunt ca un Ferrari cu care trebuie să facă naveta. Eu în schimb aș face naveta cu mașina de Formula 1. Ca să ajung primul. Iar asta înseamnă că mă uit exagerat de critic la configurație. Iar dacă suportați un pamflet…

Cred că ideea lor a fost să ia un Galaxy S3, să îl îmbrace în haine noi și să îl trimită la vânzare. Îmi și imaginez discuția din biroul de proiectare.

„Câtă memorie RAM îi punem?

Păi.. 2 GB cred că e suficient.

2 GB? Nu e cam mult?

Bine, 1.5 GB cum sună?

Perfect domnule. Ești promovat!

Camere foto mai avem?

Da, o mulțime de la S3

Perfect, pune-le pe alea”