VIDEO Samsung ATIV S i8370 – primul Windows Phone 8 pe care îl vreau

Dacă Samsung Galaxy S3 este deja cel mai vândut smartphone de top, înseamnă că Windows Phone8 are o mare șansă dacă Microsoft mizează mai mult pe Samsung ATIV S. Tot ce îmi place la un Galaxy și chiar mai mult este în ATIV. Mă declar deja un fan al Windows Phone 8 dar încă mai aștept argumente ca să mă decid să pun SIM-ul principal într-un astfel de telefon. Primele semne arată bine. Sistemul de operare merge incredibil de rapid și după câteva clicuri pe ecran devii expert în smartphone. Am impresia că uneori tastez la jumătate numărul de clicuri necesare pe un iOS sau Android. Sună deja a reclamă Microsoft așa că să vă spun punctele slabe.

Aplicațiile importante încep să vină în Windows Store dar mai este mult de lucru. Vreau să am aceeași dificultate a alegerii. Nu sunt convins că integrarea facebook și twitter în „People” este cea mai reușită și aș paria tot pe o aplicație dedicată ca să îți vezi News Feed-ul. Aplicația de hărți nu prea are informații actualizate pentru locuri și activități de la noi deși harta propriu-zisă arată excelent.

Galerie foto:

 

Specificații complete în pagina oficială.

Preț Telefon mobil Samsung Ativ S I8750, Silver

Ultimele articole

Articole recomandate

27 Comments

  1. @George Buhnici, hartile nu sunt de la Bing, sunt hartile Nokia (Nokia Maps mai exact) ;) Incepand cu WP8, Microsoft lasa si ceilalti producatori sa foloseasca hartile Nokia(asta ca urmare a „aliantei” Microsoft-Nokia)

  2. Cine prefera Samsung ativS are doar doua motive :) Ecranul mai mare si design-ul care este suviectiv….. In rest nokia vine cu mult mai multe tehnologii… gen Pure motion HD care nu blureaza deloc imaginea cand scrolezi ff repede… lucru pe care l-am observat la ativ chiar in acest filmulet…. mai are un ecran super senzitiv care poate fi folosit si iarna cu manusi. si pe deasupra are si o densitate mult mai mare a pixelilor. La camere deja nu comentez pt ca cea de la nokia e din alta clasa.. Nokia vine si cu rich recodring tehnologie care te lasa sa filmezi un concert si sa nu ai sunete cioudate din cauza volumului…. ammm ce mai e ca sunt multe :)) oricum… Lumia 920 este net superior chiar si daca ai ochelari de cal! dar sa se inteleaga! FIECARE ISI CUMPARA CE II PLACE SI ASTA NU E UN LUCRU RAU! eu doar im spun parerea umila :)

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.