VIDEO Samsung ATIV S i8370 – primul Windows Phone 8 pe care îl vreau

Dacă Samsung Galaxy S3 este deja cel mai vândut smartphone de top, înseamnă că Windows Phone8 are o mare șansă dacă Microsoft mizează mai mult pe Samsung ATIV S. Tot ce îmi place la un Galaxy și chiar mai mult este în ATIV. Mă declar deja un fan al Windows Phone 8 dar încă mai aștept argumente ca să mă decid să pun SIM-ul principal într-un astfel de telefon. Primele semne arată bine. Sistemul de operare merge incredibil de rapid și după câteva clicuri pe ecran devii expert în smartphone. Am impresia că uneori tastez la jumătate numărul de clicuri necesare pe un iOS sau Android. Sună deja a reclamă Microsoft așa că să vă spun punctele slabe.

Aplicațiile importante încep să vină în Windows Store dar mai este mult de lucru. Vreau să am aceeași dificultate a alegerii. Nu sunt convins că integrarea facebook și twitter în „People” este cea mai reușită și aș paria tot pe o aplicație dedicată ca să îți vezi News Feed-ul. Aplicația de hărți nu prea are informații actualizate pentru locuri și activități de la noi deși harta propriu-zisă arată excelent.

Galerie foto:

 

Specificații complete în pagina oficială.

Preț Telefon mobil Samsung Ativ S I8750, Silver

Ultimele articole

Articole recomandate

27 Comments

 1. @as21ro Lumia are doua aplicatii pentru harti. Una are harti Bing, cealalta Nokia. Probabil si acest Samsung are harti Nokia pentru navigatie, daca are o asemenea aplicatie standard. Nu ma pot pronunta cu certitudine decat asupra modelului Lumia.

 2. @George Buhnic.i,

  Salut,
  Sunt utilizator de Android de cativa ani dar m-am cam saturat de blocajele dese. La un moment dat ma gandeam sa trec pe Windows Phone: HTC 8x sau Samsung Ativ S. Totul pana am vazut Huawei Ascend P6, care m-a dat pe spate ca design. (Ar mai fi si HTC One, dar deja e alt pret).

  Ce sa aleg, trec pe WP8 cu 8x sau Ativ sau raman pe Android cu Ascend P6?

  Multumesc

 3. Salutare… am un „samsung ative S I8750 Windows phone 8” si nu pot viziona filmele pe care le-am bagat pe cardul de memorie. de ce?…. pentru ca nu am nici un video player cum ar fi bsplayer, smplayer, vlc, mxplayer….etc. windows phone 8 nu a scos nici unul din aceste playere compatibile cu el. daca voi stiti unul va rog ajutati-ma.

 4. Eu zic ca merita.
  PRO: Pret relativ mic , procesor bun , camera decenta si acum poti rula orice aplicatie wp8 , durata bateriei lunga , pe wp8 au inceput sa fie multe aplicati ,sunet inegalabil ,design frumos.
  CONTRA: Materialul este slabut(desi acest lucru este minor) ..

  ATIV S > S3

 5. Sunt detinatorul unui samsung ativ si am facut o resetare la setarile din fabrica si a disparut windowsul . Nu stiu cum sa-l aduc inapoi , ma poate ajuta cineva ?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.