Categorie: GADGET

VIDEO – HTC Desire 10 Lifestyle – Puțin fashion, vă rog!

htc_desire_10_lifestyle_video_review_unboxing_test_pret_buhnici

Desire 10 Lifestyle, un nou concurent pentru titlul de cel mai frumos telefon? Nu chiar! Dacă ați observat deja, seriile Lifestyle nu indică cel mai frumos dispozitiv ci mai degrabă unul mai slăbuț, mai accesibil, care arată la fel de bine ca cel mai performant. Cel după care și-a luat și numele. În cazul de față, HTC 10.

La prima vedere e frumușel, la fel ca fratele mai mare, însă e doar arătos. Nu e din aluminiu ci din plastic, lucru bun totuși pentru că nu se îndoaie la prima căzătură. Ecranul este bunicel, cam atât aș putea spune despre ele. 720p la 5.5 inci nu e chiar rezoluția optimă pentru 2016. Ca să nu fiu prea răutăcios, nici procesorul nu e cel mai nou.

Snapdragon 400 are deja cel puțin doi ani pe piață, dar se comportă decent în viața de zi cu zi. Ciudat este faptul că la mine au ajuns două modele, unul cu 2 GB RAM și unul cu 3 GB RAM. Nu e diferență între ele, vă spun, și am făcut testele de mai multe ori chiar. Procesorul nu este capabil să folosească cei 3 GB RAM eficient, așa că nu contează pe care îl luați.

Este un dual-SIM dual-standby iar asta e bine. În plus, slot-ul de microSD este separat și nu trebuie să renunți la nici una din cartelele GSM. Preț? Nu știu încă, probabil în jurul a 300 de Euro? Cam multicel.