VIDEO – Samsung Galaxy Note 4 – review

De mai bine de 3 ani, nimic nu s-a schimbat în lumea telefoanelor, cu excepția senzorilor de amprentă și puls. Până când a venit și momentul mult așteptat. Avem ecran curbat pe un telefon premium de la Samsung. Dar, merită? Eu sunt înnebunit după el deși aud păreri pro și contra. Până să testăm noul Samsung Galaxy Note 4 Edge, punem mâna pe varianta fără ecranul SF, noul Galaxy Note 4.

white_1

Arată mai bine decât orice alt Samsung Galaxy de până acum pentru că vine în sfârșit cu metal. Da, ai de-acum aluminiu pe margini și am scăpat și de cusăturile false și kitchoase ale capacului. Policarbonatul nu dispare de tot din ecuație. E tot acolo pe spate și e bine așa. Păstrează telefonul ușor, ai acces la baterie pe care o poți schimba rapid, și îl poți schimba la nevoie. În rest, Note 4 este acea bestie a specificațiilor pe care o așteptam. Ecranul și procesorul sunt la superlativ. Ca să îți ia ochii, Samsung a deșertat în telefon tot ce avea mai bun. La ce sunt buni senzorii de puls, stress, UV sau noutăți ca oximetrul, afli în review-ul meu.

Ultimele articole

Articole recomandate

358 Comments

  1. Salut George nu stiu daca o sa imi raspunzi la acest comentariu dar totusi incerc , am un P9 lite recent i-am pus android 7.0 , dar asi dori sa fac schimb cu un note 4 sau un lg g4 oare se merita ?!

  2. salutare am o rugaminte detin un galaxy note 4 dar nu are meniul in limba romana cum pot sal fac in limba romana ca nare decat engleza si alte 4 limbi straine telefonul vine din america de sud ce pot face sal fac in romana te rog ajutama email meu este sorindj97@gmail.com ms mult

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.