VIDEO REVIEW Samsung Galaxy Alpha

Știam eu că vei savura o comparație din asta. Apple iPhone 6 (un mockup) versus un Samsung Galaxy Alpha într-o variantă aproape e finală.

E un S5 mai mic, dar la fel de puternic. Cu aluminiu, așa cum am cerut de ceva vreme. Mă bucur că Samsung ascultă și renunță la plasticul și ”pielea” kitchoasă. Galaxy Alpha arată sexy, are un display foarte bun și e ideal pentru domnișoarele care au renunțat la iPhone din cauza bateriei. Nu te rețin mult, așa că iată review-ul.

În câteva ore urcăm și poze de test.

Ultimele articole

Articole recomandate

243 Comments

  1. Salut. Am citit pe forumurile externe cum ca Alpha ar avea o problema (de soft se pare) cu 4G-ul, sau o anumita frecventa la 4G, nu stoiu exact (cand se conecteaza la 4G pierde semnal, pierde tot ca si cand ar fi inchis). Ai probat? Poti confirma/infirma aceste zvonuri? Asta este singurul lucru care ma tine sa nu il cumpar.

  2. Atentie! S5 Mini are probleme cu GPS-ul. Afara merge bine, dar daca intri in masina, chiar si la geam isi pierde semnalul foarte repede si se reconecteaza foarte greu. Problema hardware. Daca nu tii la GPS este un super telefon (eu il am de 1 an si ceva cu softul de fabrica cu care a venit, fara updateuri).

  3. Te rog sa ma aj.si pe mine vreau sa imi mi-au un telefon si nu stiu ce sa aleg intre samsung galaxy alpha sau allview x3 mini soul?
    Pe mine ma intereseaza sa tina bateria si camera in sa se miste bine pe net sa nu aiva lag sau ceva de genu si vreau parere ta sa ma aj.si pe mine
    Multumesc astept parere ta

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.