VIDEO Renault Clio RS și Twingo RS pe un circuit… de karting

Îți dăm azi, așa, ca înainte de sărbători un mic teaser pentru unul dintre cele mai tari teste de anul acesta. Twingo RS, o mașină legendă în devenire și poate ultima din epoca aspiratelor de curse. Chiar dacă are doar un motor de 1,6 litri, e la fel de fun pe circuit ca un Megane sau Clio RS. Cel puțin pe un circuit de karting.

Dacă vrei ceva mai serios, uită-te la testul nostru cu noul Clio RS. Francezii au renunțat la motorul de 2,0 litri, aspirat pentru un 1,6 ajutat de turbină. Dezvoltă tot 200 de cai putere dar e ceva mai brutală în turații joase. Nu mai există nici cutie manuală, ci doar o automată cu dublu ambreiaj cu padele pe coloana de direcție. Clio e unul dintre cele mai tari hot-hatchuri de anul acesta. Are însă un singur defect: sunetul motorului care e redat sintetizat prin boxe. Aș fi preferat evacuarea de pe Twingo RS care sună excepțional.

Ție care îți place mai mult?

Ultimele articole

Articole recomandate

10 Comments

 1. Salut, imi place foarte mult ce-a ce faceti mult succes in continuare, dar a-si fi foarte curios sa aflu parerea dumneavoastra in privinta masinilor din secolul trecut (Opel Astra F ) (WV Golf 3) (BMW 320i,1995) asa ca un video bonus mai mult ca amuzament , sa va intoarceti in trecut…

 2. Eu sunt foarte dezamagit ca iti baga automata pe gat. Pana si pe M5 care a fost conceput cu automata de 8 trepte are optiune de manuala in America. Acest clio este o dezamagire totala pentru mine.
  De ce trebuie sa treci transmisia pe modul sport ca sa fie mai rapida? De ce nu poate sa fie rapida mereu?
  De ce trebuia sa intru in modus RS ca sa decuplez ESP-ul? De ce nu pot sa-l decuplez direct?
  Nu mai este masina pentru pasionati, au facut-o ca sa ii mareasca piata. Este pentru toti prefacutii care vor sa faca pe Schumacher.
  Pe scurt si-a pierdut din caracter masina. It’s just a big fat poser with some sporty credentials.

 3. Impresionant Clio 4 rs insa pentru mine tot un Clio 3 rs mi-as cumpara; nu inteleg de ce la Clio 4 rs mi se ofera NUMAI cutie automata?unde e distractia…

 4. Pune si tu filmari cu masini normale , de exemplu noua dacia logan mcv un diesel ceva ..numai filmari pe circuit, rs, sport , turatii, etc…pune filmari cu masini pe care lumea le foloseste in viata reala de zi cu zi , care folosesc si la altceva decat scartait de roti si piste de karting..pentru asa ceva ,exista top gear, tu erai cel care filma si prezenta serios o masina..

 5. Cum frate Renault RS pe pista de karting ??? Mie mi-r fi rusine :)) Macar recunosc ca traiesc intr-o tara de cacat fara circuite profesioniste, dar nu m-as duce sa testez masina pe pista aia mica de karturi niciodata :))

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.