VIDEO Range Rover Evoque – cel mai frumos SUV al momentului!

Ai luat creditul pentru casă? Atunci ce mai aștepți? Fugi la reprezentanță și cumpără mai bine un Range Rover Evoque. Să fie cu piele roșie ca focul să nu te prindă norocul, cu schimbător de viteze SF ca la Jaguar dar cu motor diesel ca să consume puțin atunci când o să rămâi fără bani. SUV-ul compact de la Land Rover poate avea efectul acesta asupra unui cetățean altfel chibzuit cu socotelile lui bancare. Să vinzi SUV-uri de lux în vremuri când Duster rupe piețele la sfert de preț pare o nebunie dar la fel a părut și lansarea unui telefon mobil cu adaos de 350 de euro care a dus Apple pe locul întâi. Exagerez evident, dar ați prins ideea. Evoque vrea să mai stoarcă din piață puțina ”smântână” care a mai rămas prin borcanele automobiliștilor. Vrea să îi păstreze în ogradă pe bogații transformați în zgârciți și să îi aducă pe cei care doar visau la sigla RANGE ROVER pe botul capotei.

Puținele minusuri ale mașinii sunt așadar motorul prea muncit pentru un SUV potent, premium și prețul piperat. Aș mai fi atent de unde cumpăr mașina. Dacă ești de prin vreun colț îndepărtat al țării, drumul până la service va fi complicat pe roți, darămite pe o platformă. Rețeaua Land Rover Jaguar este destul de… timidă iar probleme de service apar și la mașini ”infailibile”. Ar mai fi problema timpului de livrare la mașinile nou-comandate. Durează cel puțin două-trei luni să îți vină o jucărie metrosexuală ca Evoque-ul, dacă îl vrei după specificațiile tale precise și nu cauți ceva din stocul limitat. Dacă ești zgârcit nevoie mare, mai stai câteva luni și așteaptă ca dealerii să înceapă să vândă mașinile de test-drive. Sunt câteva zeci în circuit care au și umflat dealtfel artificial cifrele de vânzări din 2011. Le vom vedea cu preț mai mic scoase la vânzare de prin primăvară, vară.

Ultimele articole

Articole recomandate

54 Comments

 1. nici X3 nici Q 5 nu au sanse in fata unui L.R. EVOQUE.Eu am testat cele 3 masini si nici nu poate fi vb (din punctul meu de vedere) de comparatie.

  bine acum pot exista mai multe puncte de vedere .dar la prima vedere (eu am testat cele 3 masini intr-un interval de 2 saptamani) concluzia pe care am tras-o este ca L.R. Evoque le depaseste net.

  va salut.

 2. O masina inutila, care datorita pretului e mai degraba o masina de snobi. N-ai avut bani de un Range Rover Sport si iti iei Evoque.

  Sa imi spuna si mie cineva care e rostul acestei masini.
  Nu e nici suficient de mare ca un SUV ca sa stai confortabil, nici cababilitati off-road ca un Range Rover clasic.
  Daca vrei calitate premium de ce nu iti iei, sa zicem, un seria 3, 5 la aceeiasi bani si cu practicabilitate/consum, performante mai bune?

 3. ar trebui spus ca motorul diesel de 150 si 190 cp este fabricat de peugeot
  si din punct de vedere offroad nu are niciun adversar in categoria ei .

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.