Categorie: Auto

VIDEO PROMO – Efectul ”Uau” Mercedes SLK 250

Până să vă arăt testul (în vreo săptămâna sau cam așa) cu Mercedes SLK 250, vă supun atenției un eveniment spontan, întâmplat pe durata plimbării.

Se ia o gașcă de băieți din Adunații Copăceni, nu mai mari de clasa a cincea. Li se oferă ocazia să se urce la volanului cabrioletei de prin jocurile de pe calculatoarele de acasă. Mercedes SLK 250 obține efectul scontat, fără probleme. Efectul Uauu al mașinii este pentru mine cea mai bună dovadă că noul SLK este o mașină de succes. Ca să nu mai pun la socoteală privirile galeșe ale domnișoarelor de pe trotuar la apariția decapotabilei. Să fi avut una din asta în facultate… :))

Vă las cu băieții. Ascultați cu atenție dialogurile și reacțiile. Inspirație de film, ce mai…

După ce am conversat câteva minute cu ei, nu m-aș declara total dezamăgit de noua generație. Mi s-au părut isteți, destul de serioși și respectuoși pentru vârsta lor. Desigur, încă mai visează la o carieră din fotbal, dar cine știe… Oricum sigur nu vor muri de foame, asta vă garantez. Cel mai probabil ați mâncat vara asta ardei sau roșii de prin solariile familiilor lor. Data viitoare să cereți și crizanteme românești la piață. Șansele sunt mari să fie tot de aici.