Categorie: GADGET

VIDEO Primul televizor Android 4K. Review complet Philips 55PUS8809

Philips Android TV

Philips Android 4K TV

Îmi doream de mult să testăm în România un televizor Android. Și a fost să fie primul model disponibil acest Philips din Seria 8000. Este un început pentru televizoarele Smart având în vedere că Android-ul este un OS mult mai versatil și mai ușor de integrat, iar magazinul de aplicații este mult mai complet decât cel al concurenței, chiar și în acest stadiu de început.

Ce mă interesează însă cel mai mult la un televizor? Imaginea, experiența, design-ul. Să le luăm pe scurt?

Panoul (adică ecranul) este foarte bun, iluminare uniformă, culori vii și contrast puternic precum și o mulțime de setări pentru aceste valori. Ai până și moduri expert în care poți controla absolut orice componentă a imaginii.

Filme? Avem decodare completă a filmelor în diverse formate .avi, .mkv și a fișierelor de subtitrare. În plus dacă nu funcționează cu player-ul intern există alternative și pentru aceste programe.

Sunet decent, peste ce oferă un televizor obișnuit pentru că difuzoarele sunt amplasate în partea din spate fără a fi acoperite de vreo grilă și sunt destul de puternice.

Telecomanda are tastatură QWERTY pe partea din spate, extrem de utilă pentru momentele când dorim să introducem o adresă în browser. Eu mă folosesc și de o tastatură de PC conectată pe USB care merge fără niciun efort de instalare.

Conectică excelentă, Satelit, Antenă, 2 slot-uri diferite CI++ pentru posibilitatea de a avea două carduri separate de decodare a programelor TV.

Ambilight. Cel mai avansat de până acum cu leduri pe trei laturi care reproduc instantaneu culorile de pe laturi. Ochii tăi îți vor mulțumi.

android 4k tv philipd

Dacă ai ajuns până aici, înseamnă că te interesează serios tehnologia televizoarelor din următorii ani așa că te încurajez să aloci următoarele minute review-ului meu video. La sfârșit tragem linie și vedem plusurile și minusurile acestui mic monstru de sufragerie.