VIDEO HTC One – Androidul momentului, primele impresii

Am testat în ultimele zile primul HTC One adus în România. L-am folosit ca telefon de muncă, de distracție, cameră foto și am înlocuit tableta. Așteptam undeva o dezamăgire pe traseu. E un HTC totuși. Ultimele lor încercări pe terenul Androidului au fost curajoase dar nu destul. Însă HTC One m-a uimit. Nu mă las impresionat atât de ușor de un telefon smart care nu reinventează în fapt nici display-ul, nici carcasa, nici procesorul și nici bateria. Însă toate puse la un loc funcționează pur și simplu. Acesta este pentru mine primul Android care merge ca uns. Totul se deschide instant și rulează așa cum te aștepți de la un smartphone care va costa cât patru salarii minime. Desigur, nu e indestructibil iar bateria ține cu indulgență două zile însăprin comparație cu restul e foarte bine. Se vede excelent, are cel mai bun sunet de pe smartphone iar camera… ei bine camera este WOW!

Am făcut și câteva capturi de ecran.

Poze cu camera Ultrapixel de pe HTC One peste câteva zile.

Ultimele articole

Articole recomandate

64 Comments

 1. Camera de pe nokia lumia 720 face poze mult mai bune si e la un pret mai accesibil,scuze,va fi la un pret mai accesibil ! in rest toate bune si frumoase,frumos review.

 2. Salut George cum de la ipad-ul tau puteai sa vezi videoclipurile după ilikeit ai făcut cumva jelybreak sau ai un player ? Explica-mi si mie ca eu nu pot vedea videoclipurile cere flash player ? Am un ipad…. Răspunde-mi de rog…

 3. HTC One este unul dintre cele mai aşteptate telefoane mobile ale momentului, însă cei care doresc să între în posesia acestuia cât mai repede posibil vor trebui să se înarmeze cu puţină răbdare în plus. După ce o serie de zvonuri au afirmat că produsul va ajunge mai târziu pe rafturile magazinelor, HTC a confirmat oficial această întârziere.

  Conform anunţurilor oficiale făcute după prezentarea noului lor terminal, HTC One ar fi trebuit să ajungă în magazine şi în ofertele operatorilor începând cu jumătatea acestei luni. Fără a specifica negru pe alb că este vorba de o întârziere, HTC a afirmat că terminalul One va fi disponibil începând cu luna aprilie, unele pieţe mai norocoase urmând să-l primească undeva la sfârşitul acestei luni.

  Această veste este una deosebit de neplăcută pentru HTC deoarece compania riscă repetarea peripeţiilor de anul trecut. Acum un an, HTC a lansat modelul One X şi, în ciuda unor probleme de construcţie, acesta a devenit cel mai apreciat produs al primăverii graţie platformei hardware puternice şi a ecranului de foarte bună calitate. La începutul verii, Samsung a lansat însă modelul Galaxy S III, iar gigantica maşinărie de marketing a sud-coreenilor nu le-a mai lăsat prea multe şanse taiwanezilor, ceea ce s-a reflectat de altfel şi în rezultatele financiare ale companiei HTC.

  În prezent, situaţia este şi mai încordată deoarece până la anunţarea rivalului Galaxy S IV a mai rămas doar o zi, în funcţie de disponibilitatea pe care Samsung o va menţiona mâine noapte existând riscul ca cele două produse să ajungă în magazine în aceeaşi perioadă, undeva la jumătatea lui aprilie. HTC a afirmat că va face investiţii foarte puternice în promovarea produselor sale de-a lungul celor trei ani care vor urma, însă Samsung a dovedit că ştie să joace foarte bine această carte iar avantajul de timp pe care One l-a avut s-ar putea să nu mai conteze deloc.

  Se pare ca Androidul momentului a cedat la teste mai grele iar cei de la HTC nu vor sa riste cu un telefon care sa le confirme reputatia de „superficiali”

 4. @HTC ONE – A cedat bateria vrei sa spui, caci hardware-ul sta bine. „Doar” ca anumite operatiuni ca vizionarea de clipuri la o luminozitate adecvata, modul Zoe, jocurile puternice etc. descarca foarte foarte repede acumulatorul.

 5. Salut George cum de la ipad-ul tau puteai sa vezi videoclipurile după ilikeit ai făcut cumva jelybreak sau ai un player ? Explica-mi si mie ca eu nu pot vedea videoclipurile cere flash player ? Am un ipad…. Răspunde-mi de rog… am mai pus întrebarea odată.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.