VIDEO 4G / LTE disponibil în România. Speed test orange LTE 4G cu Huawei E392 USB stick

La ce e bun 4G LTE? Îți trebuie? Eu cred că da, dar cu un set minim de condiții. Să fii super-pasionat de tehnologie, să nu ai pretenții exagerate la acoperire și viteză, cel puțin la început, și să fii dispus să cheltuiești cel puțin 15EUR pe lună plus TVA pentru cel mai mic abonament. Părerea mea e că o să îl depășești foarte repede. Sunt deja câteva zile de când abonamentele și modemurile sunt disponibile iar eu am testat un Huawei E392, capabil de LTE, H+, 3G, EDGE/GPRS, GSM, CDMA de la orange. Concluziile, după testul video de mai jos.

Mi l-aș lua? Evident. Ar fi ca și cum aș fi mereu acasă pe rețeaua mea rapidă de internet prin fibră. Plus că îmi dă idei de chestii noi. Cum ar fi ceva interactiv, live, din mișcare… Curând.

Galerie foto:

Ultimele articole

Articole recomandate

24 Comments

 1. salutari dl buhnici,…sa stici ca ee misto ceea ce ati prezentat si ee de viitor internetu vara fir,dar intrebarea mea ee urmatoarea:
  de ce nu face vreo campanie internetu fara fir exact ca pe cablu:
  adica sa nu mai fie parametri de giga,viteza maxima de dwonload sa fie in continuu nelimitat exact ca pe fir…nu doar in parametri aceea de 15-20 giga spre exemplu pot descarca, socializa,vizualiza video,yutube,dwonloada,si tv live.Dvs ati aratat lumi ceea ce poate huawei_u acesta,da nu sii cand se termina traficu inclus la viteza care ruleaza in video_ul pe care la_ti prezentat ,ee nasol:128Kbps.in afara de treaba asta ee DA…huawei_ul ee de generatie noua ee bun;)

 2. Modemul de la Orange Air Net 4G E5776 are si el port forwarding? Mi-ar placea sa testezi si cu acesta si sa ne arati si partea asta de port forwarding. Mii de multumiri pentru amabilitate!

 3. Nu prea pot sa zic ca este „wow”.
  La o viteza promisa de 50 Mbps, la download, in teste obtii stabil 18 Mbps. Asta obtineai si pe HSDPA.
  Costa mult si cu ce este mai bun?

 4. Salut, am si eu o nelamurire in ceea ce priveste traficul de date in timpul unui apel telefonic. Am un abonament Pantera de 20 euro de la Orange, cu 4 GB la viteza 4G. Totul e ok pana aici, dar se schimba radical povestea cand sunt intr-o convorbire telefonica. Traficul scade pana la valoarea 006 Kbps,asta nu e trafic de date, comparativ cu alti operatori care au trafic si de 5,67 mbps( Telekom).
  Folosesc un HTC One M8 cu abonametul mentionat. Am si niste prinscreen-uri testele facute dar nu am pututu sa le atasez …

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.