Categorie: GADGET

VIDEO – PNI S506 – GPS cu Waze! Era logic, nu?

pni_s506_gps_waze_google_maps_buhnici

Mă așteptam să se întâmple mai repede însă e bine și în 2016. Avem un GPS cu Waze. Bine, e practic o mini tabletă cu Android care vine preinstalată cu Waze.

Într-un fel e normal, gps-urile trebuie neapărat să se reinventeze dacă vor să supraviețuiască iar aceasta e cea mai logică soluție. Waze-ul a înlocuit de mult la mine în mașină un GPS destul de performant la vremea lui.

Nu trebuie să mă mai chinui să instalez hărți pe el, sau să le cumpăr. Deschid Waze-ul și am în timp real toate informațiile despre trafic posibile. Ba chiar și fotografii cu locul unde este aglomerat sau este accident. Dacă vreau pot intra în discuție cu utilizatorii activi să îi întreb de ce stau atât pe valea Prahovei. Hai, nu mă certați, nu e vina mea că vreau să îmi văd părinții mai des. Chiar cred că sunt norocos că m-am născut la munte.

PNI S506 este o jucărie interesantă, și cel mai important este că nu mi-ar părea prea rău după ea dacă mi-ar fura-o din mașină. Aceasta este și logica, să ai un dispozitiv ieftin pe post de GPS, nu telefonul mobil cu toate datele importante pe el.