VIDEO – PNI Air Fun One – Telecomanda universală bună la toate

PNI_Air_Fun_One

Cred că mulți dintre voi și-au legat PC-ul sau laptop-ul la televizor. E până la urmă, cea mai comodă metodă ca să rulezi un film pe ecranul mare al TV-ului. Acum problema apare cănd laptopul sau desktop-ul e departe, și de obicei este. Nu îl ții cu tine în pat. Ai nevoie de o tastatură și un mouse wireless iar acestea sunt incomode de folosit pe genunghi, în pat. Complicat. Renunți și cauți un film la TV că e mai simplu. 

Uite o soluție simplă și eficientă care nu îți face gaură în portofel. AirMouse este un mouse care folosește pe un giroscop ca să miște cursorul pe ecran. Nu are nevoie de o suprafață plată, și mai nou, tehnologia este integrată în mai multe telecomenzi pentru Smart TV-uri. PNI Air Fun One este o telecomandă universală, similară cu cea de la SmartTV-uri doar că mai bună. Are integrat și un Air Mouse precum și o tastatură QWERTY completă pe partea din spate. Și mai știe să facă și diferența între ele în funcție de cum o ții în mâini, tot cu ajutorul giroscopului.

E un gadget care înlocuiește cu succes tastatura și mouse-ul mai ales când nu ai chef să le ții cu tine pe canapea.  Funcționează cu aproape orice SmartTV existent, cu Android, Windows și Mac. Am testat-o chiar cu toate cele de mai devreme, chiar și cu un TV de la Samsung, cu sistem de operare proprietar. Urmărește review-ul de mai jos ca să te lămurești și mai bine ce știe să facă și lasă-mi un comentariu dacă ești de părere că merită. Sau, chiar merită?

Ultimele articole

Articole recomandate

5 Comments

  1. Salut George ai uitat sa ne zici cat costa si de unde se poate achizitiona.

    PS: APRECIEZ FOARTE MULT REVIEW-URILE TALE SI ABIA ASTEPT UN TEST CU UN ALVIEW X2 XTREME SPER SA VINA CAT MAI CURAND :)
    MULT SUCCES IN VIITOR !

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.