Categorie: GADGET

VIDEO – Philips Fidelio SoundBar B5 – Un gadget care mie îmi place mult

Philips_Fidelio_Soundbar_speaker_B5_review_buhnici

Îmi place așa de mult încât am așteptat mai bine de un an să ajungă la mine. Recunosc, l-am văzut în 2014 sau 2015 la IFA Berlin și mi-a atras privirile. E deștept și versativ, exact dispozitivul de care aveam nevoie pentru un apartament la bloc, să stea frumos sub televizorul recent achiziționat.

Poate crezi că un televizor e suficient, nu ai nevoie de mai mult. Se aude și acela destul de bine. Adevărat, însă experiența devine mult mai plăcută atunci când ai un sistem cu mai multe boxe. Atât pentru filme cât și pentru muzică sau pentru programele tale preferate. Problema intervine atunci când trebuie să tragi cabluri, să dai găuri prin pereți sau să pui suporți în colțurile camerei.

Philips SoundBar B5 nu îți cere asta. Singurul lucru pe care nu trebuie să îl uiți e să mai pui din când în când boxele de surround la încărcat. Le atașezi magnetic de boxa centrală și ai energie pentru minim 10 ore de audiție.

Chiar și subwoofer-ul se leagă tot wireless așa că îl poți ascunde unde vrei tu. Ba chiar poți lega tot sistemul pe Bluetooth, chiar și boxele de spate, individual. Cine știe, le iei cu tine prin casă pe unde ai treabă ca să nu pierzi nici o secundă din meciul de fotbal.