VIDEO – Philips Fidelio SoundBar B5 – Un gadget care mie îmi place mult

Philips_Fidelio_Soundbar_speaker_B5_review_buhnici

Îmi place așa de mult încât am așteptat mai bine de un an să ajungă la mine. Recunosc, l-am văzut în 2014 sau 2015 la IFA Berlin și mi-a atras privirile. E deștept și versativ, exact dispozitivul de care aveam nevoie pentru un apartament la bloc, să stea frumos sub televizorul recent achiziționat.

Poate crezi că un televizor e suficient, nu ai nevoie de mai mult. Se aude și acela destul de bine. Adevărat, însă experiența devine mult mai plăcută atunci când ai un sistem cu mai multe boxe. Atât pentru filme cât și pentru muzică sau pentru programele tale preferate. Problema intervine atunci când trebuie să tragi cabluri, să dai găuri prin pereți sau să pui suporți în colțurile camerei.

Philips SoundBar B5 nu îți cere asta. Singurul lucru pe care nu trebuie să îl uiți e să mai pui din când în când boxele de surround la încărcat. Le atașezi magnetic de boxa centrală și ai energie pentru minim 10 ore de audiție.

Chiar și subwoofer-ul se leagă tot wireless așa că îl poți ascunde unde vrei tu. Ba chiar poți lega tot sistemul pe Bluetooth, chiar și boxele de spate, individual. Cine știe, le iei cu tine prin casă pe unde ai treabă ca să nu pierzi nici o secundă din meciul de fotbal.

Ultimele articole

Articole recomandate

63 Comments

 1. Buna ziua. O mica precizare la cele spuse in review. Daca o boxa are un singur difuzor, nu inseamna ca este mono. Inseama ca boxa este pe o singura cale care reda si joasele si mediile si inaltele, iar acestea pot compune un sistem mono, stereo sau 2.1, 5.1…etc. Numarul difuzoarelor nu defineste daca e stereo sau nu ci dau numarul cailor, o cale…doua cai si trei cai, adica joase, medii si inalte.

 2. Din comentariile anterioare înțeleg că nu ai recomanda un soundbar pentru living ului unei case.
  Caut de mai bine o soluție optimă din punct de vedere estetic/preț/funcționalitate la un buget de până în 1000 euro (living ul nostru este generos, aprox 80 mp).
  Idei?

  Mulțumesc anticipat

 3. Buna George,
  am o intrebare la care eu nu am raspuns si ma poti ajuta tu :) : exista si alte marci care sa fie aproape la fel? Aceast sistem este super interesant cu mai multe utilizari. Poti sa asculti ca si soundbar simplu, poti sa faci 4.1 dar poti sa iesi pe terasa si sa ai o boxa portabila (sa nu mai dai bani si pe o boxa portabila). Asta mi se pare genial.
  daca exista asa ceva si la alt producator

  Multumesc

 4. SALUTARE GEORGE,SUNT FAN AL EMISIUNII TALE I LIKE ITI.SI FAN PHILIPS,MAI ESTE SI SOUND BAR FIDELIO PHILIPS DOLBY ATMOS..CEI DE LA PHILIPS,AU SCOS,SI SISTEMUL 5.1 PHILIPS FIDELIO 360 SOUND,UN SUPER SISTEM HOME CINEMA.ESTE SI SOUND BAR PHILIPS FIDELIO DOLBY ATMOS .B8.UN SUPER SOUND BAR.ITI DORESC MULTA BAFTA,SI LA MAI MULTE EMISUNI DE TEHNICA.CU STIMA FLORIN STRATOMIR.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.