VIDEO – Philips 49PUS6561/12 – Android+4K=LOVE

Philips_49PUS6561_4K_3D_smart_review_buhnici

E timpul pentru 4K. Abia anul acesta pot să spun că mă impresionează oferta de televizoare cu diagonală mare și rezoluție 4K sau UHD, cum vrei tu să îi spui. Atenția la detalii este din ce în ce mai mare iar 3D-ul a devenit deja doar o opțiune în meniul acestora, la fel ca și conexiunea Wireless.

Philips 49PUS6561/12 este modelul pe care l-am testat în acest review și sunt câteva lucruri care m-au impresionat. E foarte ușor, îl poți scoate din cutie chiar și cu o mână dacă de opintești puțin. Îl poți instala pe perete pe un suport mai ușor și ai scăpat și de spațiul ocupat pe măsuță.

Are o gamă variată de conexiuni, de la vechile mufe SCART și analog pentru video și audio până la HDMI compatibil cu 4K la 60 Hz. Se conectează la internet prin wireless, deși îți recomand încă cablul pentru că e foarte dependent de timpul de răspuns și poți lega la el și o pereche de căști Bluetooth ca să nu îi deranjezi pe cei din casă cu serialul tău preferat.

În plus, e destul de ieftin, puțin peste 3000 lei. Mă aștept să scadă drastic de Black Friday, cine știe, poate îțl iei chiar la 2000 de lei atunci.

Ultimele articole

Articole recomandate

132 Comments

  1. Salut, am un TV Philips cu android din seria 6551, ieri ecranul pur si simplu s-a facut negru fara nici o reactie dupa, multiple reporniri. Sunetul este functional,la fel si ambilight, probabil tot restul Tv-ului in afara de ecran. Din cate am citit se pare ca problema aceasta este des intalnita, a gasit cineva vreo rezolvare in afara de trimiterea in service ? Tocmai ce a iesit din garantie de 3-4 luni.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.